Exil

Exil biedt producten voor het bestrijden van vlooien, teken en wormen bij honden en katten. Het welzijn van je huisdier staat bij Exil hoog in het vaandel. Koop Exil Flea Free, No Worm en vlooienspray voordelig bij Plein. Snel in huis!
Lees meer

Resultaten 1 t/m 14 van 14

De producten van Exil houden zich bezig met het bestrijden van vlooien, teken en wormen bij honden en katten. Het welzijn van je huisdier staat bij hen hoog in het vaandel. Men vindt het namelijk erg belangrijk dat je hond of kat gezond door het leven kan gaan. Dat is ook te zien aan de producten van Exil die wij aanbieden. Er zijn een aantal varianten die Exil heeft, namelijk anti-wormenmiddelen, anti-vlooien middelen, anti-vlo en teek middelen.

Exil Flea Free

Exil Flea Free beschermt jouw hond of kat eenvoudig en langdurig tegen vlooien en teken. Met slechts één druppel in de nek bestrijd je vlooien en teken voor een langdurige tijd. Exil Flea Free is alleen voor uitwendig gebruik. Plaats de pipet rechtop op de huid van je hond of kat en laat deze helemaal leeglopen. Voor katten is er maar één variant. Voor de honden zijn er een aantal varianten namelijk een small, medium en een large. De small is voor honden van 2 tot 10 kilo, de medium is voor honden van 10 tot 20 kilo en de large is van 20 tot 40 kilo.

Naast deze Flea Free druppels is er ook een Exil Flea Free omgevingsspray. Deze spray heeft ook een snelle en langdurige werking tegen vlooien en larven in het huis. De spray kan je echter niet op je huisdier en planten spuiten. Ook moet je deze spray niet gebruiken in een ruimte waar kleine kinderen en eten aanwezig kunnen zijn. 

Exil No Worm

Naast de Exil vlooiendruppels heeft Exil ook tabletten tegen wormen. Exil No Worm zijn zeer smakelijke tabletten die ervoor zorgen dat je hond of kat een ontwormkuur krijgt. Voor de honden wordt er onderscheidt gemaakt tussen small, medium en large. Welke variant je nodig hebt hangt af van welke lichaamsgewichtsklasse je hond zit. 

Exil online kopen

Exil producten koop je gemakkelijk en voordelig online op huisdierplein. De Exil producten zijn op huisdierplein altijd voordelig geprijsd en regelmatig in de aanbieding. Uiteraard garanderen wij een zeer snelle levering en service. Wil je meer informatie over de producten van Exil? Neem dan gerust contact met ons op via telefoonnummer 088 - 8000 200 of mail naar klantenservice@plein.nl. Onze huisdierspecialist helpt je graag verder.

|