Eye Candy

Resultaten 1 t/m 1 van 1

EyeCandy nepwimpers & wimperverzorging

EyeCandy is een Brits merk met nepwimpers van echt haar, waardoor je vollere, dikkere, opvallende en natuurlijke wimpers kan creëren. De wimpers van EyeCandy zijn handgemaakt, makkelijk en veilig aan te brengen.

EyeCandy

Fantastisch, gedurfd, hip, trendy en zeer eenvoudig aan te brengen. Een sexy, onschuldige of een sophisticated look? EyeCandy biedt het allemaal! De wimpers variëren van net dat extra beetje volume en lengte tot een super dubbelgelaagde wimper voor een extravagante look. De wimpers zijn zo licht als een veertje en dragen makkelijk en comfortabel.

EyeCandy kunstwimpers zijn perfect voor elke gelegenheid. EyeCandy heeft drie soorten wimperlijnen uitgebracht:

  • Naturalise: geeft een intensere blik dankzij extra volume en lengte.
  • Volumise: voor het creëren van Bambi-ogen of Bette Davis Eyes
  • Dramatise: zorgt voor een goede portie instant glamour.

Wimpers aanbrengen

EyeCandy wimpers zijn zeer eenvoudig aan te brengen en zijn uitermate geschikt voor contactlensdragers. Bij elk geleverde wimpersetje zit wimperlijm. De lijm is wit wanneer hij nat is, maar droogt (vrij snel) transparant op. Zo hoef je je dus niet druk te maken om zichtbare lijmrestjes.
Met een eenvoudig 3-stappenplan kun je de nepwimpers aanbrengen:

  1. Je haalt de wimpers met een pincet van het plastic.
  2. Breng de lijm gelijkmatig aan op de wimperrand.
  3. Breng tenslotte de wimpers aan op het bovenste ooglid.

De kracht zit hem met name in de herhaling voor het aanbrengen van de wimpers: des te vaker je nepwimpers gebruikt des te handiger en sneller je wordt in het aanbrengen van de wimpers.

Tips voor het aanbrengen van nepwimpers

  • Doe langer met je wimpers en hergebruik ze! Er wordt voldoende lijm mee geleverd en de wimpers kunnen na één keer dragen nog een aantal keren mee.
  • Een andere look creëren of twee keer zo lang met je wimpers doen? Dat kan! Knip de nepwimpers doormidden en breng de gehalveerde nepwimpers aan op de buitenkant van het ooglid tot halverwege het ooglid. Door op deze manier de nepwimpers aan te brengen creëer je aan de buitenkant voor de wimpers meer volume waardoor de oogopslag wordt vergroot.

EyeCandy kopen

Natuurlijk kan je de producten van EyeCandy eenvoudig bestellen bij Drogistplein. Bestel je voor 22:00 uur, dan worden de producten (mits voorradig) de volgende dag al thuisbezorgd. Zo heb je de producten van EyeCandy snel en voordelig in huis. 

|