Facetrex

Facetrex heeft dé oplossing voor het verminderen en tegen gaan van ouderdom rimpels. Producten zoals de Facelift dag- en nachtcrème en Collafil drink zorgen voor een gezonde en jonger uitziende huid.
Lees meer

Resultaten 1 t/m 1 van 1

Facetrex Collafill Drink
Facetrex Collafill Drink
30 sticks
(0)
30% korting
48,85 (adviesprijs) 34,33
Bekijk product: Facetrex Collafill Drink

Facetrex

We ontkomen er niet aan, rimpels. Het is een natuurlijk proces dat we kunnen vertragen door de huid op de juiste manier te verzorgen. Een oplossing is op chirurgische wijze de huid te resetten alleen is dit niet voor iedereen weggelegd. Een ander alternatief met vergelijkbare resultaten is de Facelifting Dag- en Nachtcrème van Facetrex. 

Facetrex heeft producten voor een jonger uitziende huid. Facetrex heeft verschillende producten maar de meest bekende is toch wel de Facetrex Facelifting Dag- en Nachtcrème.

Facetrex producten

De producten van Facetrext helpen bij het verzorgen en resetten van de huid voor een jonger uiterlijk. Naast de Facetrex Natural Facelifting Dag- en Nachtcrème heeft Facetrex ook een Collafill drink. Deze zorgt voor een ondersteuning van het natuurlijke collageen dat gebruikt wordt voor vrouwelijke schoonheid. Denk hierbij aan de haren, nagels en huid. De natuurlijke collageen voorraad neemt over de jaren af, dit zijn echter de moleculaire bouwstenen die van belang zijn voor een jonge elastische huid, vol glanzend haar en mooie sterke nagels. De Collafil drink zorgt voor een mooie elastische huid, vol en dik haar en sterk glanzende nagels. 

Voedingssupplement

Dit zijn voedingssupplementen. Voedingssupplementen zijn geen vervanging van een gevarieerde voeding of gezonde levensstijl. Lees voor gebruik van het voedingssupplement de gebruiksaanwijzing of de informatie op het etiket. Hier staat informatie met betrekking tot doseringen, bijwerkingen en waarschuwingen.

Facetrex kopen op Plein

Kom van ouderdom rimpels af met de natuurlijke facelift crème van Facetrex. Bekijk ook de Collafil drink van Facetrex die zorgt voor een ondersteuning van een mooie elastische huid, vol en dik haar en sterk glanzende nagels. Bekijk en lees meer over Facetrex op Plein. Altijd snel in huis!