Fake Bake

Fake Bake is de specialist in zelfbruiners. De producten geven een vlekkeloze en natuurlijke kleur aan de huid. De zelfbruiners bevatten botanische extracten en verzorgen je huid optimaal zonder de poriën te verstoppen.
Lees meer

Resultaten 1 t/m 2 van 2

Fake Bake Zelfbruiner Handschoen
Fake Bake Zelfbruiner Handschoen
(0)
Morgen in huis
6,48
Bekijk product: Fake Bake Zelfbruiner Handschoen
Fake Bake Body Scrub Kokos
Fake Bake Body Scrub Kokos
170 ml
(0)
Morgen in huis
20% korting
13,00 (adviesprijs) 10,40
Bekijk product: Fake Bake Body Scrub Kokos

Fake Bake

Fake Bake en haar prijswinnende producten zorgen ervoor dat je gemakkelijk een natuurlijke bruine kleur krijgt zonder jezelf bloot te stellen aan schadelijke UV stralen. De premium producten van Fake Bake zorgen voor een bruine kleur zonder gebruik van schadelijke chemische stoffen zoals parabenen.

Fake Bake ingrediënten

De producten van Fake Bake zijn samengesteld met een revolutionaire formule die ervoor zorgt dat je een natuurlijke bruine kleur krijgt en niet oranje wordt zoals bij veel andere zelf-bruiners. De exclusieve zelfbruin formule bestaat onder andere uit Dihydroxyacetone (DHA), DMI en Erythulose die voor een lang en veilig behoud van een bruine huid zorgen.

Fake Bake zelfbruiners

De producten van Fake Bake zijn zo samengesteld dat ze veilig gebruikt kunnen worden en zijn geschikt voor ieder huidtype. Fake Bake heeft de volgende producten in haar assortiment:

  • Fake Bake Zelfbruiner Spray 60 Minutes
  • Fake Bake Body Scrub Kokos
  • Fake Bake zelfbruiner Handschoen

Fake Bake kopen op Plein

Op zoek naar de zelfbruiner van Fake Bake? Ontdek het complete assortiment en bestel jouw favorieten direct bij Plein. Altijd snel in huis!