Fenjal

Resultaten 1 t/m 5 van 5

Fenjal

Het Zwitserse merk fenjal werd opgericht in 1962 met de nog steeds beroemd crème badolie.
De fenjal crème badolie was een van de eerste producten waardoor het mogelijk om jezelf tegelijktertijd te wassen en te hydrateren. Bij Fenjal producten wordt gebruik gemaakt van waardevolle plantaardige oliën en het Zwitserse merk is nog steeds ongeëvenaard in termen van de huidverzorgings eigenschappen.

Dankzij intensief onderzoek worden de producten voortdurend aangepast aan de dames lichaamsverzorging markt en wordt het assortiment uitgebreid met nieuwe producten.
Fenjal wordt ontwikkeld, geproduceerd, geagendeerd en gedistribueerd in en vanuit Basel en staat daarom voor Zwitserse kwaliteit.

Vandaag de dag, staat het Zwitserse merk fenjal niet alleen voor de 'totale vrouw'filosofie, maar ook voor een uitgebreide en exclusieve huidverzorgingslijn van ligbad, douche en deodorant producten. 

Fenjal aanbieding

Op zoek naar de beste Fenjal aanbieding? Plein biedt jou de scherpste acties en aanbiedingen. Wij hebben regelmatig mooie Fenjal aanbiedingen om zo voordelig mogelijk jouw Fenjal product te kunnen kopen. Ontdek nu al onze aanbiedingen en bestel voordelig online.

Fenjal producten kopen bij Plein

Fenjal kopen doe je bij Plein. Op Plein.nl vind je het complete assortiment van Fenjal. Van dag- en nachtcrème en bodylotion tot zonbescherming. Je vind alle Fenjal producten voordelig op Plein.nl. Altijd snel in huis!

|