Ferplast

Het leukste speelgoed, mooie knaaghuisjes en handige voer- en drinkbakken. Ferplast speelgoed en dierbenodigdheden zijn van de allerhoogste kwaliteit en bieden jouw huisdier alles voor een prettig en fijn leven. Ontdek Ferplast bij Plein.
Lees meer

Resultaten 1 t/m 4 van 4

Ferplast Drinkfles Sippy
Ferplast Drinkfles Sippy
300 ml
0
Morgen in huis
Ferplast Voerbak
Ferplast Voerbak
500 ml
1
Morgen in huis
Ferplast Knaaghuis Sin 4647
Ferplast Knaaghuis Sin 4647
37 cm
1
Morgen in huis
Ferplast Drinkfles Sippy
Ferplast Drinkfles Sippy
600 ml
0
Tijdelijk uitverkocht

Ferplast

Ferplast is in 1966 opgericht door de Italiaanse Carlo Vaccari. Ferplast is begonnen met het ontwerpen en fabriceren van vogelkooien. Inmiddels bestaat Ferplast al meer dan 50 jaar en is het assortiment uitgebreid met speelgoed en benodigdheden voor honden, katten, knaagdieren, vissen en vogels. 

Ferplast staat voor garantie en kwaliteit dankzij de innovatieve producten en de onmiskenbare ontwerpen. Elk product wordt zorgvuldig ontworpen, gefabriceerd en afgewerkt om de mooiste en duurzaamste producten te ontwikkelen voor je huisdier. 

Doordat Ferplast al meer dan 50 jaar ervaring heeft met het ontwerpen en ontwikkelen van diverse huisdierproducten hebben zij veel kennis en ervaring op gedaan. Deze ervaring zorgt ervoor dat Ferplast één van de koplopers is binnen de huisdierbranche. Het assortiment van Ferplast bevat rond de 4.000 verschillende producten gemaakt voor het welzijn van elke familie dieren.

Ferplast dierenbenodigdheden kopen

Laat jouw huisdier ultiem genieten van de prachtige producten van Ferplast. Ferplast staat bekend om zijn hoogwaardige en duurzame producten. Op Plein.nl vind je alle producten van Ferplast. Bestel nu online en ontvang het favoriete hok of speelgoed van jou huisdier snel en voordelig in huis.

Heb je vragen? Onze huisdierspecialist Ilse helpt je graag verder! Neem contact met haar op via [email protected] of op telefoonnummer 088-8000 200. Wij zorgen dan voor een snel en passend advies voor jouw huisdier.