Flamigel

Flamigel is een hydroactief colloid gel-verband. Dankzij Flamigel vochtige wondheling voorkom je korstvorming op de wond. Je bestelt Flamigel online bij Plein.
Lees meer

Resultaten 1 t/m 2 van 2

Flamigel

Flamigel is een hydroactief colloid gel-verband en bevordert het herstel van de huid. De gel werkt als een spons die overtollig vocht absorbeert en droge wonden hydrateert wanneer nodig. Het proces van vochtige wondheling voorkomt korstvorming op de wond, waardoor de wond steeds een optimale vochtigheidsgraad heeft. Hierdoor geneest een wond sneller en neemt de kans op littekens af.
Flamigel wordt gebruikt bij niet extensieve, droge tot exsudatieve wonden die uitzonderlijk zullen helen per secundam intentionem.

De vier stappen van wondzorg met Flamigel:
Stap 1: Reinigen
Was allereerst je handen en reinig de wond.  Spoel de wond onder stromend water of gebruik een specifiek wondreinigingsmiddel zoals Flamirins.
Stap 2: Drogen
Dep de wond zachtjes droog met een proper doekje.
Stap 3: Behandelen
Breng 1 tot 2x per dag een laag Flamigel aan. Bij zonnebrand breng je Flamigel® 2 tot 6x per dag aan zonder afdekken.
Stap 4: Afdekken
Dek de wond indien nodig af met een steriel niet inklevende pleister/verband en vervang deze dagelijks.

*Dit is een medisch hulpmiddel. Lees voor het gebruik de gebruiksaanwijzing. Buiten het bereik en zicht van kinderen bewaren.

Flamigel

Flamigel is een hydrogel en bevordert de genezing van wonden. Deze gel kan je gebruiken bij o.a. kleine snijwonden, lichte brandwonden, schaafwonden etc. Je bestelt de Flamigel bestel je gemakkelijk en eenvoudig online bij Plein. Altijd snel in huis!

|