Flexi

Maak kennis met de Flexi rollijn. Een uniek, zeer populair en kwaliteitsvolle hondenriem uit Duitsland die volledig is afgestemd op jouw hond. De Flexi rollijn biedt vrije uitloop terwijl je hond toch aangelijnd is. Ontdek de voordelen nu.
Lees meer

Resultaten 1 t/m 20 van 63

Flexi rollijn

De Flexi rollijn biedt vrije uitloop terwijl je hond toch aangelijnd is. Ondanks de lange lijn van de Flexi hondenriem heb je altijd en overal controle over je hond. De Flexi rollijn is uniek in zijn soort en onderscheid zich van ‘normale’ hondenriemen door het gepatenteerd systeem, de hoogwaardige materialen en het comfortabele gebruiksgemak.

De Flexi hondenriem hangt niet doordat ze altijd onder lichte spanning staan. Daarnaast bevat de rollijn een remsysteem waardoor je als baasje altijd invloed kan uitoefenen op je hond en hem, indien gewenst, commando’s kan geven. De remknop is eenvoudig met de duim naar beneden te duwen en door de lichte spanning aan de lijn geef je de hond korte commando’s of trek je ‘m juist naar je toe. 

De Flexi is bovendien erg mooi vormgegeven. Of je nu van een klassieke, sportieve, modieuze of juist elegante look houdt: Flexi heeft de perfecte hondenriem voor jou en je hond.

Flexi hondenriem: de voordelen

Flexi hondenriem is ontzettend makkelijk en fijn in gebruik. De belangrijkste voordelen van de Flexi hondenriem:

Bewegingsvrijheid: de Flexi hondenriem biedt voldoende uitloopvrijheid voor je hond. De hondenriem is 8 meter lang (volledig uitgerold) en hangt niet door omdat de riem altijd onder lichte spanning staat. Het resultaat? Je hond heeft voldoende ruimte om te lopen waardoor de gezondheid en levensvreugde van je hond wordt bevorderd. 

Controle en veiligheid: de Flexi hondenriem staat altijd onder lichte spanning en dankzij de geïntegreerde Flexi eengreepsrem en -terughaalsysteem heb je als baasje je hond altijd onder controle. 

Kwaliteit: Flexi rollijnen worden met de hoogst mogelijke kwaliteitseisen in Duitsland gefabriceerd. Elke rollijn doorloopt meer dan 90 kwaliteitscontroles voordat ze de fabriek verlaat en wordt met de hand gemonteerd. De originele flexi-lijn onderscheidt zich door een gepatenteerd hightech veersysteem en tal van beschermde innovaties. Innovatieve techniek, comfortabel gebruiksgemak, hoogwaardige materialen en uitsluitend handmatige assemblage onderstrepen de perfectie van deze rollijn. 

Hoe gebruik je de Flexi rollijn?

De Flexi rollijn is erg veilig in gebruik en biedt een hoog comfort voor je hond. Het is echter belangrijk om de Flexi rollijn op de juiste manier te gebruiken. Onderstaande tips en adviezen helpen je hierbij.

  • Bevestig je hond nooit met de Flexi hondenriem aan vaste voorwerpen. Geleid je hond alleen met de hand aan de Flexi rollijn.
  • Is het touw of de riem nat geworden? Trek dan de lijn uit het omhulsel en laat ’t goed drogen voor je de riem opnieuw gebruikt.
    Wikkel het touw of de riem nooit rond lichaamsdelen. Dit kan gevaarlijk zijn.
  • Gebruik, aanvullend op de hondenhalsband, ook altijd de bijgevoegde veiligheidslus. Mocht de halsband onverhoopt scheuren dan verhindert de veiligheidslus dat het touw of de riem terugschiet.
  • Controleer regelmatig de Flexi hondenriem op slijtageverschijnselen.
  • Gebruik de constante stop alleen wanneer je je hond aan de korte lijn aan de voet wenst te leiden.
  • Het is af te raden om kinderen de Flexi rollijn te laten gebruiken. 

Flexi accessoires

Naast de Flexi rollijnen verkopen we ook accessoires in de vorm van een anti-trek tuig (speciaal voor honden die hard trekken aan de riem), een koppellijn (duo belt) met reflecterende componenten voor extra zichtbaarheid in het donker, een multibox voor het bewaren van snacks of hondenpoepzakjes en verlichting.

Flexi rollijn online bestellen

Enthousiast geworden over de Flexi rollijn? Bij Plein vind je de complete en uitgebreide collectie van Flexi. De hondenriemen zijn verkrijgbaar in een breed scala aan kleuren en dessins en de lijnen zijn specifiek afgestemd op de grootte en het gewicht van jouw hond. Bestel nu de Flexi rollijn voordelig online op Plein.nl en ontvang de Flexi lijn snel thuis. 

|