FPPR.

Geniet van een intense stimulatie en een onvergetelijk hoogtepunt met de FPPR. collectie! De collectie bestaat uit een masturbator vagina en anus. Voor een onweerstaanbare ervaring.
Lees meer

Resultaten 1 t/m 3 van 3

FPPR. Masturbator Vagina
FPPR. Masturbator Vagina
4
Morgen in huis 50% korting
Masturbatie Pakket
Masturbatie Pakket
0
Morgen in huis 55% korting
FPPR. Masturbator Anus
FPPR. Masturbator Anus
0
Tijdelijk uitverkocht 42% korting

FPPR.

De sleeves van FPPR. masturbators zijn superzacht en dankzij het unieke ontwerp geven ze je een levensecht gevoel. Het levensechte gevoel komt door de heerlijk zachte materiaal en de binnenstructuur die bestaat uit verschillende ribbels en noppen.

Voor een meer intense beleving kan je gebruik maken van glijmiddel op waterbasis. Ook kan je de zuigkracht aanpassen door het gaatje bovenop de masturbator.

FPPR. vagina en anus masturbators

De producten van FPPR. zijn gemaakt van hoge kwaliteit en zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Zo is er een keuze in soort opening: mond, vagina of anus. Daarnaast kan je kiezen tussen de kleur van de opening. Customise je masturbator naar jouw voorkeur.

Het label aan de buitenkant kan overigens gemakkelijk geheel verwijdert worden voor extra discretie. Zo kan je hem met een gerust hart ergens neerzetten of meenemen zonder hem te verbergen.

Discreet verpakt

Alle producten uit de categorie Seksualiteit worden discreet verpakt en worden bezorgd in een verpakking van Plein. Dat betekent dat aan de buitenkant van de doos niet zichtbaar is wat erin zit.

FPPR. kopen op Plein

Koop de FPPR. masturbator op Plein. De FPPR. masturbator geeft jouw een levensecht gevoel dankzij de zachte sleeve. De FPPR. masturbator geeft je een intense simulatie waar je heerlijk van kan genieten. De FPPR. masturbator koop je op Plein. Altijd snel in huis!