Frolicat

Urenlang speelplezier met de leuke kattenspeeltjes van FroliCat. Het interactieve kattenspeelgoed zorgt voor voldoende uitdaging voor jouw poes of kater en laat je kat actief spelen, springen en meer.
Lees meer

Resultaten 1 t/m 1 van 1

Frolicat Dart Laser
Frolicat Dart Laser
(0)
Maandag in huis
17% korting
43,00 (adviesprijs) 35,60
Bekijk product: Frolicat Dart Laser

Frolicat

Frolicat is een merk van het bedrijf Premier Pet. Dit betekend dat je op de service en kwaliteit van Premier Pet kan rekenen. Frolicat specialiseert zich in kattenspeelgoed zoals laserspeelgoed. Het speelgoed van Frolicat is een ware uitdaging voor jouw kat en zorgt voor urenlang speelplezier. Het speelgoed van Frolicat is perfect voor jouw kat, zelfs als je niet thuis bent.

Frolicat kattenspeelgoed

Het assortiment van Frolicat bestaat uit diverse kattenspeeltjes. Denk hierbij aan laserspeeltjes, nepmuizen en reactiespeeltjes. Het kattenspeelgoed van Frolicat is van hoogwaardig materiaal gemaakt zodat het lang mee gaat. De laserspellen van Frolicat hebben diverse laserspellen waar je kat zeker weten zoet mee zal zijn.

Frolicat kopen op Plein

Op Plein vind je het volledige assortiment van Frolicat. Frolicat heeft de leukste kattenspeeltjes om jouw kat uren te vermaken. Bekijk Frolicat op Plein en bestel direct online. Altijd snel in huis!