Fudge

Fudge haarproducten zorgen voor gezond, mooi en soepel haar. Vrij van sulfaten, vol verzorgende ingrediënten en met een aangename geur. Fudge beschermt het haar en maakt het beter handelbaar en gemakkelijk doorkambaar.
Lees meer

Resultaten 1 t/m 2 van 2

Fudge Clean Blonde Damage Rewind Violet Toning Zilvershampoo
Fudge Clean Blonde Damage Rewind Violet Toning Zilvershampoo
250 ml
(0)
Tijdelijk uitverkocht
18% korting
21,95 (adviesprijs) 17,95
Bekijk product: Fudge Clean Blonde Damage Rewind Violet Toning Zilvershampoo
Fudge Clean Blonde Shampoo
Fudge Clean Blonde Shampoo
250 ml
(0)
Tijdelijk uitverkocht
20,35
Bekijk product: Fudge Clean Blonde Shampoo

Fudge haarverzorgingsproducten

De hoofdgedachte van Fudge Professional is om jezelf te uiten en te laten zien wie je bent. In de ogen van Fudge doe je dit met jouw eigen unieke haarlook. Met de Fudge haarverzorgingsproducten die staan voor kwaliteit en persoonlijkheid moet dat zeker lukken. Fudge heeft verschillende shampoos en mousse waarmee jij kan laten zien wie je bent. 

Fudge shampoo

Met de Fudge Clean Blonde Damage Rewind Violet Toning Zilvershampoo neutraliseer je de ongewenste tonen in jouw blonde lokken in no-time. De sterk geconcentreerde zilvershampoo is verrijkt met een hoge dosering Opti-Plex. Dit zorgt ervoor dat de haarbruggen gereconstrueerd worden waardoor je tot wel 90% sterker haar krijgt. 

Naast de zilvershampoo heeft Fudge een shampoo in het assortiment speciaal voor blond en bruin haar. De Fudge Clean Blonde Shampoo is een heerlijk fris ruikende shampoo die ongewenste gele en koperkleurige tonen in blond haar neutraliseert. Fudge Cool Brunette Blue Toning Shampoo is een herstellende shampoo die ongewenste rode en oranje tinten in bruin haar neutraliseert. 

Fudge conditioner

Voor extra verzorging van jouw lokken heeft Fudge diverse conditioners in het assortiment. De conditioners maken je haar tot wel 90% sterker. Het resultaat is mooi, gezond en soepel haar.

Fudge haarstyling

Voor de ultieme verzorgde look kies je voor de haarstylingsproducten van Fudge. In het assortiment vind je haarmousse, pasta en crèmes die jouw haren de gewenste look geven. De haarstylingsproducten ruiken bovendien heerlijk, versterken en verzorgen je haar en zorgen voor meer volume en vorm. 

Fudge shampoo en conditioner kopen op Plein

Op Plein vind je het uitgebreide assortiment haarverzorgingsproducten van Fudge. Van de shampoo en conditioner tot de haarmousses en gels. Ontdek nu jouw favorieten en bestel direct online bij Plein. Altijd snel in huis!