Garden of Life

Garden of Life staat garant voor pure onbewerkte kwaliteits voedingssupplementen. Voedingssupplementen dichtbij de natuur. Garden of Life kiest altijd voor de puurste, schoonste en hoogste kwaliteit ingrediënten.
Lees meer

Garden of Life

Garden of Life is ontstaan door de nauwe samenwerking met de proffesionals in de gezondheidszorg zoals artsen, wetenschappers en voedingsdeskundigen combineert Garden of Life combineert het beste van de natuur en wetenschap tot unieke voedingssupplementen. 

Garden of Life staat garant voor pure onbewerkte kwaliteitsproducten. De naam Raw in de naam staat voor volledig plantaardig en onbewerkt. Ook zijn de stoffen niet overmatig verhit, waardoor alle werkzame bestanddelen optimaal hun werk kunnen blijven doen.

Voedingssupplementen mogen nooit een vervanging zijn voor gezonde voeding en een gezond leven. Goede, uitgebalanceerde voeding samen met voldoende beweging en ontspanning zijn belangrijk om je nu en in de toekomst gezond en fit te voelen. Toch is het niet altijd mogelijk om gezond te leven waardoor er een verhoogde behoefte is aan speciale voedingsstoffen. De producten van Garden of Life zijn een goede keuze om te voorzien in deze extra behoefte.

Garden of Life kopen op Plein.nl

Op Plein.nl vind je het uitgebreide assortiment voedingssupplementen van Garden of Life. Ontdek nu jouw favoriet en bestel direct online bij Plein. Altijd snel in huis.