Garden of Life

Resultaten 1 t/m 5 van 5

Voedingssupplementen

Garden of Life is ontstaan door de nauwe samenwerking met de proffesionals in de gezondheidszorg zoals artsen, wetenschappers en voedingsdeskundigen combineert Garden of Life het beste van de natuur en wetenschap.

Garden of Life staat garant voor pure onbewerkte kwaliteitsproducten. De naam Raw in de naam staat voor volledig plantaardig en onbewerkt. Ook zijn de stoffen niet overmatig verhit, waardoor alle werkzame bestanddelen optimaal hun werk kunnen blijven doen.

Voedingssupplementen mogen nooit een vervanging zijn voor gezonde voeding en een gezond leven. Goede, uitgebalanceerde voeding samen met voldoende beweging en ontspanning zijn belangrijk om je nu en in de toekomst gezond en fit te voelen. Toch is het niet altijd mogelijk om gezond te leven waardoor er een verhoogde behoefte is aan speciale voedingsstoffen. De producten van Garden of Life zijn een goede keuze om te voorzien in deze extra behoefte.

Garden of life online kopen

De producten van Garden of life kun je niet in elke winkel vinden. Daarom is het ideaal om ze online te bestellen. Een groot deel van de supplementen van Garden of Life zitten in het assortiment van Drogistplein. Stop met zoeken en bestel op Drogistplein.

|