Gaviscon

Resultaten 1 t/m 5 van 5

Gaviscon maagzuur

Als u last heeft van een brandend gevoel in de slokdarm of borststreek heeft u waarschijnlijk last van opkomend maagzuur of zure oprispingen. Bij brandend maagzuur komt een heel klein beetje maagzuur terecht in de slokdarm, dit zorgt voor het branderige en pijnlijke gevoel. Gaviscon vormt een beschermend laagje over de maaginhoud, dat voorkomt dat het maagzuur in de slokdarm terecht komt. Gaviscon  zorgt voor een direct verlichting van de klachten.

Brandend gevoel maag

Gaviscon zorgt voor een snelle verlichting van de klachten van brandend maagzuur en zure oprispingen. Gaviscon legt een beschermend schuimlaagje bovenop de maaginhoud, waardoor voorkomen wordt dat het maagzuur terugvloeit naar de slokdarm. Gaviscon heeft uitsluitend natuurlijke ingrediënten. Het beschermende laagje houdt tot vier uur lang stand.

Zure oprispingen

Gaviscon verandert niets aan de hoeveelheid of zuurgraad van het maagzuur. De oorzaak van brandend maagzuur immers is dat er een heel klein beetje maagzuur op een verkeerde plek, namelijk in de slokdarm, terecht komt en dit kun je ervaren als een zure oprisping. Gaviscon legt een beschermend laagje bovenop de maaginhoud. Dit laagje voorkomt het terugvloeien van maagzuur naar de slokdarm. Het maagzuur blijft dus in de maag en kan daar zorgen voor een goede spijsvertering.  De vloeibare Gaviscon suspensie zorgt voor een snelle verlichting van het pijnlijke en branderige gevoel in de slokdarm.

Gaviscon online kopen

Gaviscon online bestellen? Bij Plein vind je het complete Gaviscon assortiment. Gemakkelijk en veilig besteld en bovendien snel geleverd. Gaviscon helpt perfect tegen een brandend rond de slokdarm of borsstreek. Heb je vragen over Advil? Neem contact op met onze gediplomeerde drogist Marjolein via drogist@plein.nl. Zij helpt je graag verder met een advies op maat

|