Profiteer nu van 5% extra korting op alles met kortingscode HMV5PL! Vul deze code in bij 'cadeaubon inwisselen' in je winkelmand.

Gelsectan geeft extra hulp en bescherming bij de symptomen van het Prikkelbare Darm Syndroom (PDS). Het medische hulpmiddel helpt onder meer bij een opgeblazen gevoel, gespannen buik en diarree veroorzaakt door PDS.
Lees meer

Resultaten 1 t/m 1 van 1

Prikkelbare Darm
Prikkelbare Darm
30 capsules
Tijdelijk uitverkocht
14% korting
19,95 (adviesprijs) 17,22
Bekijk product: Prikkelbare Darm

Gelsectan

Gelsectan is een product van Truvion Healthcare B.V.. Truvion Healthcare is een familiebedrijf dat er in gelooft dat je pas echt een patiënt of consument kan helpen met zijn of haar gezondheidsprobleem door verder te kijken dan alleen het product. 

Eén van de producten die in het assortiment van Truvion Healthcare zit is Gelsectan. Gelsectan is bedoeld om de darmfunctie te herstellen bij mensen die last hebben van symptomen als gevolg van het Prikkelbare Darm Syndroom (PDS), overgevoeligheid van de darmen of na inname van sommige geneesmiddelen om symptomen zoals diarree, gespannen buik, pijn, opgeblazen gevoel en winderigheid te verlichten of te voorkomen.

Gelsectan heeft een tweevoudige werking. Het beschermt de darmwand door een laagje op de darmwand te leggen en daarnaast helpt het de darmflora te herstellen door de toevoeging van prebiotica.

Gelsectan kopen op Plein

Op Plein vind je Gelsectan speciaal voor de prikkelbare darm. Bestel nu direct online bij Plein. Altijd snel in huis.