Glandex

Glandex ondersteunt een gezonde anaalklierfunctie bij honden en katten. De gepatenteerde formule met vezels, probiotica, enzymen en omega-vetzuren bevordert de natuurlijke lediging van de anaalklieren. Aanbevolen door dierenartsen.
Lees meer

Resultaten 1 t/m 4 van 4

Glandex Soft Chews
Glandex Soft Chews
60 stuks
2
Morgen in huis 25% korting
Glandex Soft Chews
Glandex Soft Chews
30 stuks
2
Morgen in huis 21% korting
Glandex Zalm Poeder
Glandex Zalm Poeder
114 gr
Morgen in huis 29% korting
Glandex Soft Chews
Glandex Soft Chews
120 stuks
2
Tijdelijk uitverkocht 32% korting

Glandex

Herken je een van de volgende symptomen bij jouw hond of kat?

  • Vocht uit de anus.
  • Visachtige geur.
  • Moeite met ontlasting
  • Bloed uit de anus/ bij de ontlasting.

Grote kans dat jouw viervoeter een anaalklierprobleem hebt. Anaalklierproblemen bij honden zijn vervelend, maar goed te herkennen en daarnaast goed behandelbaar met de voedingssupplementen van Glandex. Glandex biedt voedingssupplementen voor viervoeters met anaalklierproblemen. De producten van Glandex bestaan enkel uit plantaardige ingrediënten.

Assortiment Glandex

De voedingssupplementen bestaat uit een smakelijk zacht brokje of poeder uit plantaardige ingrediënten. Door de ingrediënten in het voedingssupplement is de kans op een allergie laag en wordt de ontlasting beter omdat de anaalklier zakjes beter leeggedrukt worden tijden de ontlasting.

De producten van Glandex zijn niet gevaarlijk voor je huisdieren. Dierenartsen noemen Glandex de beste manier om de anaalklieren gezond te houden. De voordelen zijn zichtbaar binnen 3 tot 5 weken.

Glandex kopen op Plein

Anaalklierproblemen bij jouw hond verhelp je met ondersteuning van Glandex. Ontdek het complete assortiment en bestel Glandex producten eenvoudig online bij Plein. Altijd snel in huis!