Glucon

Glucon geeft ondersteuning en helpt bij het behouden van sterke botten. Met de toevoeging van mangaan zorgt Glucon Combi voor een boost in de aanmaak van kraakbeen in gewrichten.
Lees meer

Resultaten 1 t/m 1 van 1

Glucon Combi Forte
Glucon Combi Forte
60 stuks
(0)
Direct leverbaar
17,99
Bekijk product: Glucon Combi Forte

Glucon

Glucon Combi Forte geeft ondersteuning en helpt bij het behouden van sterke botten. Het bevat vitaminen en mineralen die essentieel zijn voor de juiste ondersteuning. Daarnaast helpt de toevoeging van Mangaan voor de aanmaak van kraakbeen in gewrichten. Gebruik Glucon Combi Forte niet bij overgevoeligheid voor een van de bestanddelen, kinderen tot en met 18 jaar en bij zwangerschap en borstvoeding.

Goed om te weten

Dit is een voedingssupplement. Voedingssupplementen zijn geen vervanging van een gevarieerde voeding of gezonde levensstijl. Lees voor gebruik van het voedingssupplement de gebruiksaanwijzing of de informatie op het etiket. Hier staat informatie met betrekking tot doseringen, bijwerkingen en waarschuwingen.

Glucon Combi kopen op Plein

Glucon koop je natuurlijk op Plein. Glucon helpt bij ondersteuning en behouden van sterke botten. De toevoeging van Mangaan zorgt voor een boost in het aanmaken van kraakbeen in gewrichten. Koop Glucon Combi op Plein. Altijd snel in huis!