Googly Fruit

Googly Fruit heeft een rijk assortiment met heerlijke biosnacks voor kinderen. Het knapperige fruit is op basis van 100% puur fruit en de knijpzakjes zijn rijk aan groenten en fruit. Googly Fruit maakt fruit en groenten eten weer leuk!
Lees meer

Resultaten 1 t/m 3 van 3

Googly Fruit

Googly Fruit is opgericht door Natacha en Alex Neumann. Samen met hun drie kinderen wonen ze in Berlijn. Naast ouders zijn ze ook tante en oom van heel veel nichtjes en neefjes. Als geen ander begrijpen Natacha en Alex dat ouders het allerbeste willen voor hun kinderen. Helemaal als het om gezond eten gaat. Natacha en Alex ontdekte al snel dat er weinig producten op de markt zijn die het eten van fruit en groenten leuk maken voor kinderen. Bovendien zijn alle ouders druk, dus moet het naast gezond ook gemakkelijk zijn. Natacha en Alex besloten daarom om hun eigen producten te ontwikkelen. Het is hun missie om kinderen te helpen om een levenslange vriendschap op te bouwen met fruit en groenten. Met Googly Fruit bewijzen ze dat gezond eten zowel leuk voor kinderen als praktisch voor ouders kan zijn.

Googly Fruit producten

Het assortiment van Googly Fruit bestaat uit:

  • Knijpzakjes: boordevol fruit en groenten en zonder smaakstoffen of conserveermiddelen. 100% organisch en ideaal voor onderweg. Bovendien zijn de smaken erg mild waardoor ze zeker bij je kinderen in de smaak zullen vallen.
  • Knapperig fruit: op basis van 100% puur fruit en lekker knapperig. Zonder toevoegingen en 100% organisch. Verkrijgbaar in de smaken aardbei en appel & bosbes.

Naast lekker zijn de Googly Fruit producten ook 'fun'! De verschillende soorten fruit en groenten zijn leuk verpakt en de verschillende personages - van Carl Carrot, Suzie Strawberry en Alfie Apple tot Bob Banana en Penny Pear - maken de biosnacks van Googly Fruit echte vriendjes van jouw kinderen. 

Googly Fruit kopen op Plein.nl

Op Plein.nl vind je de lekkere knijpzakjes en het knapperige fruit van Googly Fruit. Maak het eten van groenten en fruit weer leuk voor je kinderen en bestel Googly Fruit bij Plein. Altijd snel in huis. 

|