Green Magma

Green Magma bevat veel voedingsstoffen, waaronder vitaminen.
Lees meer

Resultaten 1 t/m 2 van 2

Green Magma Biologisch Gerstegras-sap Extract Poeder
Green Magma Biologisch Gerstegras-sap Extract Poeder
150 gr
0
19% korting
Green Magma Sticks
Green Magma Sticks
30 x 3 gram
0
Tijdelijk uitverkocht 5% korting

Green Magma

Als iets in de categorie Green Superfood valt is het wel gerstegrassap: bomvol gezondheid in een evenwichtige verhouding. Al in 1925 testte de Amerikaanse landbouwdeskundige Charles Schnabel het effect van gerstegras. Hij ontdekte dat alleen bepaalde dieren in staat zijn grassen te verteren, maar dat mensen wel het sap van het gras kunnen verteren. Het probleem met grassap is echter dat het niet stabiel is: de ene keer is het rijker aan voedingsstoffen dan de andere. De oplossing is een droog-sap-extract, maar bij de meeste droogprocessen gaan de enzymen en de concentratie voedingsstoffen verloren. Totdat de Japanner Yoshihide Hagiwara een methode ontwikkelde om gerstegras tot poeder te verwerken zonder verlies van essentiële stoffen. Green Magma is dit door hem ontwikkelde gerstegrasproduct met gegarandeerde enzymwerkzaamheid.

In zijn zoektocht heeft hij meer dan 150 planten onderzocht. Uiteindelijk ontdekte hij dat de ‘groene sappen’ van jong gerstegras verreweg de rijkste bron vormen van voedingsstoffen.

Het bevat hoge concentraties mineralen, enzymen en vitaminen die bovendien in de goede verhouding tot elkaar aanwezig zijn. Deze zijn essentieel voor een goede gezondheid en bevorderen de afvoer van ongezonde, verontreinigende stoffen uit het lichaam.

Zorg goed voor je lichaam

Er is veel in het nieuws over de invloed van voeding op je lichaam. Geraffineerde suikers, koolhydraten, dierlijke eiwitten, bepaalde vetten en bijvoorbeeld alcohol zijn favoriete onderwerpen waar over wordt gediscussieerd. We krijgen te veel van deze stoffen binnen en wat voor effect heeft dat dan op je lichaam? Daarnaast zijn we tegenwoordig drukker dan ooit. We voelen ons steeds vaker gejaagd en door alle drukte vergeten we onszelf. Vergeten we om goed voor ons lichaam te zorgen. Zo’n makkelijke, kant en klare snelle hap uit een pakje beland vaker op je bord dan je wilt.

De combinatie van bovenstaande factoren zorgt en uiteindelijk voor dat we veel van ons lichaam vragen. Ons lichaam produceert meer zure afvalstoffen (o.a. urinezuren, melkzuren, fosforzuren en vetzuren) dan ooit en die moeten wel ons lichaam uit. Wanneer deze zure afvalstoffen ons lichaam verlaten zorgt dit ervoor dat de zuurgraad van ons bloed op een constant niveau komt en dat deze weer in balans is.

Door je lichaam dagelijks te ontzuren voel jij je weer vitaal en energiek.

Green Magma kopen op Plein

Op Plein vind je het innovatieve producten van Green Magma die geproduceerd zijn met het gebruik van gerstegras. Ontdek de gezonde producten en kies jouw favoriet. Bestel voordelig en veilig bij Plein. Altijd snel in huis.