Guy Laroche

Guy Laroche is een bedrijf van Franse origine. Naast de modieuze kleding en accessoires heeft Guy Laroche een onweerstaanbare parfumlijn ontwikkeld. De geuren zijn sensueel, mysterieus en hebben een onmiskenbaar karakter.
Lees meer

Resultaten 1 t/m 2 van 2

Guy Laroche Drakkar Noir Eau de Toilette Spray
Guy Laroche Drakkar Noir Eau de Toilette Spray
30 ml
(0)
Tijdelijk uitverkocht
56% korting
45,00 (adviesprijs) 19,71
Bekijk product: Guy Laroche Drakkar Noir Eau de Toilette Spray
Guy Laroche Fidji Eau de Toilette Spray
Guy Laroche Fidji Eau de Toilette Spray
100 ml
(0)
Tijdelijk uitverkocht
61% korting
121,50 (adviesprijs) 47,99
Bekijk product: Guy Laroche Fidji Eau de Toilette Spray

Guy Laroche

De Guy laroche boutique is gevestigd in Frankrijk bij de Champs Elysées. Daar verkopen zij kleding die klaar is voor de rode loper, samen met accessoires van hun laatste collectie en uiteraard ook hun Guy Laroche parfums.

Guy Laroche Fidji

De Fidji geur is geïnspireerd door de eilanden van de Atlantische oceaan. De Fidji geur heeft een sensuele en bloemenboeket geur. Fidji heeft ingerdiënten zoals galbanum en iris ontstaan ​​uit de mysterieuze ylang-ylang, jasmijn en delicate rozen. Daaruit voort komt een pittig hart, en op het eind komt een vleugje amber voorbij met sadel, musk en patchouli.

Guy Laroche Drakkar Noir

De Drakkar Noir voor mannen staat voor kracht, brutaliteit en emotie. Het is een krachtige geur met een explosieve mix van lavendel, lemon, mandarijn en sinaasappel top. Welke een warme en kruidachtige eindigd op een met hout belegde basis. Het is een sensuele en krachtige geur.

Guy Laroche parfum kopen op Plein

Op Plein vind je de onweerstaanbare geuren van Guy Laroche. Ontdek nu jouw favorieten en bestel veilig en vertrouwd online bij Plein. Altijd snel in huis!