Hagerty

Hagerty is de betrouwbare partner voor het onderhouden van kostbaarheden met reinigingsmiddelen waarbij het accent op zilverpoetsproducten ligt. Bestel de beste zilverschoonmaakartikelen van Hagery eenvoudig en snel online op Plein.nl.
Lees meer

Resultaten 21 t/m 26 van 26

Hagerty S.O.S. Reiniger
Hagerty S.O.S. Reiniger
500 ml
Hagerty Tapijt Shampoo/Schuim
Hagerty Tapijt Shampoo/Schuim
600 ml
1
18% korting
Hagerty Silver Polish
Hagerty Silver Polish
250 ml
Hagerty Jewel Clean
Hagerty Jewel Clean
150 ml
Hagerty Silver Clean Zilverreiniger
Hagerty Silver Clean Zilverreiniger
150 ml
16% korting
Hagerty Silver Wipes
Hagerty Silver Wipes
12 stuks
1
Tijdelijk uitverkocht 11% korting

Hagerty

De oorsprong van Hagerty gaat terug tot 1895, het jaar waarin W.J. Hagerty & Sons werd opgericht in South Bend (Amerika). Aan het begin hield Hagerty zich bezig met het maken van diverse reinigingsmiddelen, maar al snel kwam het accent op zilverpoetsproducten te liggen. De doorbraak kwam rond 1960 door de introductie van Hagerty Silver Polish. Hagerty Silver Polish heeft een unieke aanslag werende werking en is het meest verkochte product uit het assortiment van Hagerty. Kort hierop werd een innovatieve lijn voor zilver- en juwelenonderhoud ontwikkeld. Hierna volgde producten voor interieurverzorging onder andere gericht op tapijt en meubels. De naam 'Hagerty' is een begrip geworden voor topkwaliteit als het gaat om samenstelling en werking van de producten.

Hagerty kopen

Hagerty producten online kopen? Bestel de beste zilverschoonmaakartikelen van Hagery eenvoudig, snel en veilig online op Plein.nl. Ontdek ons complete assortiment. Vragen over een bepaald product? Onze specialisten helpen je graag verder.