Hairgro

HairGro haargroei capsules en shampoo bevatten de speciaal wetenschappelijk ontwikkelde Hair Booster Formula waarvan de ingrediënten klinisch bewezen hebben haaruitval te verminderen en nieuwe haargroei te stimuleren.
Lees meer

Resultaten 1 t/m 1 van 1

Hairgro Healing Shampoo
aanbiedin
Hairgro Healing Shampoo
200 ml
(0)
Tijdelijk uitverkocht
20% korting
12,99 (adviesprijs) 10,39
Bekijk product: Hairgro Healing Shampoo

HairGro

Alle producten van HairGro zijn wetenschappelijk ontwikkeld en klinisch getest. Hairgro biedt shampoo en conditioner, haarbooster serum en haarcapsules.

Haarverlies bij vrouwen

Overmatig haarverlies kan bij zowel vrouwen als mannen op verschillende leeftijden voorkomen. Bij vrouwen kunnen stress, diëten en zwangerschap de conditie van het haar ongunstig beïnvloeden, maar ook haarstyling producten zijn belastend voor het haar en de hoofdhuid. Tijdens de overgang kunnen hormoonveranderingen het haar en de hoofdhuid sterk beïnvloeden. Het haar groeit minder snel, wordt doffer en splijt makkelijker. Ook hebben veel vrouwen in deze fase van hun leven last van haaruitval.

Haarverlies bij mannen

Haaruitval op jonge leeftijd komt veel bij mannen voor en is in de meeste gevallen erfelijk bepaald. Dunner wordend haar en inhammen zijn vaak de eerste tekenen van verminderde haargroei. Op oudere leeftijd wordt haaruitval bij mannen veelal veroorzaakt door hormoonschommelingen of een tekort aan bepaalde vitaminen en mineralen.

HairGro kopen op Plein.nl

Last van haarverlies? HairGro haargroei capsules en shampoo verminderen haaruitval en stimuleren nieuwe haargroei. Bestel HairGro nu voordelig bij Plein. Altijd snel in huis.