Harrison

Resultaten 1 t/m 4 van 4

Harrison

De vogelvoeding van Harrison’s Bird Foods is gecertificeerd, biologisch en vrij van landbouwgif. Bovendien is het vogelvoer vrij van schimmels en schimmeltoxinen, kunstmatige kleurstoffen en smaakstoffen en conserveringsmiddelen. Harrison’s Bird Foods is ontwikkeld door voedingsdeskundigen, dierenartsen en Dr. Greg Harrison, een vogelspecialist met meer dan 34 jaar ervaring in vogelverzorging. De voeding is samengesteld met de gezondheid van de vogel in gedachten. Omdat het zo ontzettend belangrijk is om je vogel te voorzien van de juiste voeding.

Harrison’s Bird Foods

Harrison's Bird Foods wordt onder andere aangeraden bij de behandeling en preventie van verschillende ziektes en aandoeningen bij vogels als gevolg van de verkeerde voeding. Het vogelvoer van Harrison kan niet selectief worden gegeten. Het resultaat hiervan is dat je vogel bij elke hap het beste voer binnenkrijgt. Harrison’s heeft verschillende soorten vogelvoer in het assortiment voor de beste verzorging van jouw vogel(s).

Harrison’s wordt verkocht in dierenklinieken over de hele wereld. Ontdek wat Harrison’s Bird Foods kan betekenen voor de gezondheid van jouw vogel.

Goed om te weten: Eerst moet je vogel omschakelen qua voeding met Harrison's High Potency.

De 5 redenen om voor Harrison’s Bird Foods te kiezen:

1. Het vogelvoer van Harrison’s is gezond.

2. Diëten met zaden zijn wat betreft voedingswaarde gebrekkig.

3. De voeding is biologisch gecertificeerd en is niet genetisch gemanipuleerd.

4. De voeding bevat alleen de beste ingrediënten.

5. Een gezonde voeding zorgt voor een gelukkige vogel.

Harrison vogelvoer online kopen

Harrison’s Bird Foods voor je vogel koop je gemakkelijk en voordelig bij Plein, de online dierenwinkel. De producten van Harrison’s zijn altijd voordelig geprijsd en regelmatig in de aanbieding. Uiteraard garanderen wij een zeer snelle levering en service. Wil je meer informatie over de producten van Harrison’s Bird Foods? Neem dan gerust contact met ons op. Onze huisdierspecialiste Ilse staat voor je klaar. 

|