Hasbro is een Amerikaanse spel- en speelgoedfabrikant en uitgever van het populairste bordspel ter wereld: Monopoly. Naast bordspellen biedt Hasbro ook Play-Doh klei en NERF speelgoed.
Lees meer

Resultaten 1 t/m 20 van 53

Reisspel Wie Is Het?
aanbieding
Reisspel Wie Is Het?
(0)
10% korting
8,99 (adviesprijs) 8,09
Bekijk product: Reisspel Wie Is Het?
Play Doh Partybag
Play Doh Partybag
15 mini's
(0)
9,69
Bekijk product: Play Doh Partybag
Reisspel 4 op een Rij
aanbieding
Reisspel 4 op een Rij
(0)
10% korting
8,99 (adviesprijs) 8,09
Bekijk product: Reisspel 4 op een Rij
Reisspel Monopoly
aanbieding
Reisspel Monopoly
(0)
10% korting
8,99 (adviesprijs) 8,09
Bekijk product: Reisspel Monopoly
The Slow-Motion Race Game
The Slow-Motion Race Game
(0)
54% korting
19,99 (adviesprijs) 9,20
Bekijk product: The Slow-Motion Race Game
Play Doh Ocean Adventures
Play Doh Ocean Adventures
(0)
34,99
Bekijk product: Play Doh Ocean Adventures
Play Doh Klei 40 Potjes
Play Doh Klei 40 Potjes
(0)
28,95
Bekijk product: Play Doh Klei 40 Potjes
Play Doh Fun Factory
Play Doh Fun Factory
(0)
16,67
Bekijk product: Play Doh Fun Factory
Actiefiguren Ultimate Spiderman
Actiefiguren Ultimate Spiderman
(0)
22,28
Bekijk product: Actiefiguren Ultimate Spiderman
Kinderspel Dokter Bibber
Kinderspel Dokter Bibber
(0)
9% korting
34,99 (adviesprijs) 31,95
Bekijk product: Kinderspel Dokter Bibber
Kinderspel Cluedo Junior
Kinderspel Cluedo Junior
(0)
26,71
Bekijk product: Kinderspel Cluedo Junior
Kinderspel Monopoly Junior
Kinderspel Monopoly Junior
(0)
24,99
Bekijk product: Kinderspel Monopoly Junior
Kinderspel Wie Is Het?
Kinderspel Wie Is Het?
(0)
12% korting
24,99 (adviesprijs) 21,99
Bekijk product: Kinderspel Wie Is Het?
Kinderspel Krokodil met Kiespijn
Kinderspel Krokodil met Kiespijn
(0)
24,99
Bekijk product: Kinderspel Krokodil met Kiespijn
Kaartspel Monopoly Deal
Kaartspel Monopoly Deal
(0)
9,84
Bekijk product: Kaartspel Monopoly Deal
Kinderspel 4 op een Rij
Kinderspel 4 op een Rij
(0)
9% korting
21,99 (adviesprijs) 19,99
Bekijk product: Kinderspel 4 op een Rij
Kinderspel Stef Stuntpiloot
Kinderspel Stef Stuntpiloot
(0)
6% korting
33,99 (adviesprijs) 31,95
Bekijk product: Kinderspel Stef Stuntpiloot
Bordspel Levensweg
Bordspel Levensweg
(0)
9% korting
36,99 (adviesprijs) 33,50
Bekijk product: Bordspel Levensweg
Kinderspel Levensweg Junior
Kinderspel Levensweg Junior
(0)
28,95
Bekijk product: Kinderspel Levensweg Junior
Familiespel Twister
Familiespel Twister
(0)
27,99
Bekijk product: Familiespel Twister

Hasbro

Hasbro is een Amerikaanse spel- en speelgoedfabrikant. In 2016 is ze met haar omzet van €4,21 mld. de op drie na grootste speelgoedproducent ter wereld, na LEGO (€5,1 mld), Mattel (€4,9 mld.) en Bandai Namco (€4,28 mld.). Hasbro is tevens ook de uitgever van het populairste bordspel ter wereld: Monopoly

Hasbro Play-Doh

Play-doh is een merk van Hasbro speciaal voor kinderen. Het is zachte, kleurrijke klei waarmee je alles kan maken. Play-doh klei bestaat voornamelijk uit water, zout en bloem. Wordt creatief met de Play-doh klei en geniet van urenlang speelplezier.

Hasbro Ultimate Spiderman

Ultimate spiderman is een stripserie van Marvel comics. Wie is Spiderman? Peter parker. Op een dag, tijdens een schoolexcursie naar een laboratorium, werd Peter gebeten door een radioactief bestraald spinnetje. Al gauw had hij door dat de spinnenbeet een uniek effect op hem had. Sindsdien heeft hij een spinneninstinct, kon op muren klimmen en maakte gebruik van nog meer wat hij nodig had om het gevaar te bestrijden. Hasbro heeft de actiepoppen gemaakt voor urenlang speelplezier en een echte spiderman beleving.

Hasbro Monopoly

Monopoly is het klassieke vastgoedspel voor snelle onderhandelaars en is een van de meest verkochte bordspellen allertijden. Het doel van het spel is een monopolie op te bouwen, wat spelers kunnen doen door zo veel mogelijk straten op te kopen. Iedere speler die in een straat verblijft, moet de eigenaar van die straat huur betalen. De straten zijn gegroepeerd in groepen (kleurgroepen) van drie (of twee) straten. De straten van het bordspel reflecteren iets van de landen waarin het verkocht wordt. De duurste straat op het Nederlandse bordspel is bijvoorbeeld de Kalverstraat, de bekendste winkelstraat in Amsterdam.

Monopoly kent vele varianten namelijk: Monopoly Junior, Monopoly Classic, Monopoly Pokemon, Monopoly star wars, Mono poly fortnite en nog veel meer varianten voor nog meer speelplezier.

Hasbro MB

De Milton Bradley Company is een Amerikaanse spelletjesfabrikant, in 1860 opgericht door Milton Bradley in Springfield, Massachusetts. Sinds 1984 is het bedrijf een onderdeel van Hasbro. De merknaam MB wordt nog steeds gebruikt door Hasbro. Hasbro MB is uitgever van onder meer: Stratego, Yahtzee en Zeeslag. Klassieke spellen die zorgen voor urenlang speelplezier.

Hasbro Angry Birds

Angry Birds is een computerspel, ontwikkeld door het Finse Rovio Entertainment, waarin spelers met een katapult boos kijkende vogels moeten lanceren om, in wankele constructies verschanste, groene varkens te vernietigen. Angry birds en een bordspel is in een gezet, wat zorgt voor een leuke speeltijd en een tof avontuur.

Hasbro Twister

Twister is een behendigheidsspel dat wordt uitgegeven door MB (onderdeel van Hasbro). Het is het klassieke Twister spel waar je mee bent opgegroeid! Wanneer de aangewezen 'Spinner' de opdrachten noemt, moeten de spelers zich verplaatsen naar plekken op de mat. Zorg dat je niet omvalt, want dan ben je af! De laatste speler die overblijft, wint het spel.

Hasbro Trivial Pursuit

Het snelle vraag- en antwoordspel voor het hele gezin. Deze vernieuwde, snelle versie van de populaire Trivial Pursuit familie editie biedt nieuwe vragen en een hoog tempo. Speel individueel of in teams, verplaats over het bord en win partjes als je de vragen correct beantwoordt. Met 2.400 vragen over de dingen die je weet – 1.200 voor volwassenen en 1.200 voor jonge spelers – is dit spel een feest van herkenning, lachen en leren; speciaal gemaakt voor jou en je hele familie!

Hasbro Cluedo

De moord die je telkens weer op wil lossen, is nu nóg spannender! Cluedo is terug met een nieuwe moordlocatie. Nu moet je uitvinden wie de gastheer heeft vermoord in het Landhuis óf op de Boulevard. Bekijk de vernieuwde kamers, wapens en gasten en start je onderzoek! Was het Pimpel met de Engelse sleutel in de slaapkamer? Of Groenewoud met het pistool in de keuken? Schakel mogelijkheden uit en beschuldig een verdachte! Als je de juiste locatie, het juiste wapen en de goede verdachte noemt, win je het spel!

Hasbro Risk

Verover de wereld in dit strategische spel. Nu met verbeterde figuren en vernieuwde Missiekaarten.In het Risk spel is het doel heel eenvoudig: de spelers proberen de gebieden van hun tegenstanders te veroveren door een leger op te bouwen, hun troepen naar een ander gebied te verplaatsen en de strijd aan te gaan. Verover jij de hele wereld?

Hasbro NERF

Nerf (handelsmerk: NERF in hoofdletters) is een speelgoedmerk ontwikkeld door Parker Brothers dat nu eigendom is van Hasbro. De naam NERF staat voor "Non-Expanding Recreational Foam" (Nederlands: niet uitzettend schuim voor recreatief gebruik). De meeste producten die onder dit merk op de markt gebracht worden zijn speelgoedwapens waarvan de "munitie" is gemaakt van kunstschuim. Nerf is ontzettend populair!

Hasbro kopen op Plein

Het speelgoed en de spellen van Hasbro koop je voordelig online bij Plein. Bovendien versturen wij je bestelling zo snel mogelijk zodat jou bestelling zo snel mogelijk bij jou in huis is. Ontdek nu het gemak van Plein en bestel veilig en vertrouwd bij Plein. Altijd snel in huis!