Helena Rubinstein * Alle aanbiedingen zijn op basis van de adviesprijs

Maak kennis met de high end en ultra premium verzorgings- en beautyproducten van Helena Rubinstein. De innovatieve producten waarbij de wetenschap voorop staat, bieden jou de ultieme verzorging en de mooiste make-up.
Lees meer

Resultaten 1 t/m 2 van 2

Helena Rubinstein Lash Queen Mascara Feline Blacks Waterproof
Helena Rubinstein Lash Queen Mascara Feline Blacks Waterproof
2 ml
Morgen in huis
Helena Rubinstein Nudit Anti-Prespirant Roll-On Deodorant
Helena Rubinstein Nudit Anti-Prespirant Roll-On Deodorant
50 ml

Helena Rubinstein

De missie van het merk Helena Rubinstein blijft gelijk aan die van haar schepper: 'Geef aan vrouwen alle kracht van de schoonheid dankzij vooruitstrevende cosmetische interventies die steeds avant-garde, effectief en zintuigelijk zijn.

Bij Helena Rubinstein staat de wetenschap van schoonheid in het hart. De grootste biologen, dermatologen en esthetische artsen bedenken de meest innovatieve producten om zo de vrouw goed verzorgd te houden.

Bij Helena Rubinstein zijn alle crème-texturen bestudeerd tot in het kleinste detail: ultradoordringende serums, alles dekkende crèmes en transformerende texturen. Hoe de zintuigen het ervaren blijft toch altijd zeer belangrijk.

Helena Rubinstein mascara

Op Plein vind je verschillende mascara's van Helena Rubinstein. Elke mascara heeft zijn eigen eigenschappen, waterproof of niet waterproof, ronde bostel of geen ronde borstel, krult de wimpers of geeft volume. Voor ieder wat wils is er wat te vinden.

Helena Rubinstein crémes

Er zijn verschillende crémes te koop van Helena Rubinstein op Plein. Voorbeelden hiervan zijn de 'Prodigy Powercell Skinmunity Créme' of de 'Re-Plasty Age Recovery Repairing Créme'. Elke créme heeft zijn eigen specialiteit op het gebied van huidverzorging. Zodat jouw huid straalt, gezond oogt en optimaal gevoed en gehydrateerd is.

Helena Rubinstein concealer

Helena Rubinstein Magic Concealer is ontwikkeld om donkere kringen van vermoeidheid op te lichten en de huid rond te ogen glad te maken. Dankzij minuscule parelmoerdeeltjes en kamille verfrist de concealer de oogopslag. Wallen vervagen en kringen verdwijnen waardoor de oogopslag frisser en meer geopend wordt.

Helena Rubinstein kopen op Plein

Op Plein vind je de high end verzorgingsproducten en beauty items van Helena Rubinstein. Ontdek nu jouw favorieten en bestel direct veilig en vertrouwd bij Plein. Altijd snel in huis!

* Alle aanbiedingen zijn op basis van de adviesprijs