Hentastic

Maak kennis met Hentastic, hét merk voor de kippenhouder. De gezonde en verantwoorde snacks van Hentastic zijn 100% natuurlijk en bieden de ultieme mix van vitamines, mineralen en benodigde vetten. Voor gezond en gelukkig pluimvee.
Lees meer

Resultaten 1 t/m 1 van 1

Hentastic Foraging Cake Feeder
aanbieding
Hentastic Foraging Cake Feeder
(0)
Direct leverbaar
50% korting
4,95 (adviesprijs) 2,47
Bekijk product: Hentastic Foraging Cake Feeder

Hentastic

Hentastic is een merk wat heerlijke 100% natuurlijke snacks aanbiedt voor pluimvee. De producten  van Hentastic zitten vol belangrijke kruiden die bijdragen aan de gezondheid van je pluimvee. Denk hierbij aan kruiden zoals basilicum, munt, peterselie, oregano, anijs en nog veel meer. Deze kruiden dragen bij aan een goede spijsvertering, gezonde groei, botstructuur en de algehele gezondheid van je pluimvee. De snacks komen in makkelijk te geven korrels maar ook in cake- en stickvorm.

Tip: De Hentastic cake is makkelijk te geven in de bijhorende voedersilo (Hentastic Cake Feeder). Naast alle snacks en diverse bijbehorende voedersilo’s heeft Hentastic ook leuke producten waarmee je kan spelen met je pluimvee. Denk hierbij aan een leuke voederstok of de Twist & Shake voerdispenser.

Hentastic kopen

Geef jouw pluimvee de ultieme snack die ook nog eens bijdraagt aan zijn of haar gezondheid met Hentastic. Hentastic staat bekend om zijn pluimvee snacks die vol zitten met heerlijke en vooral gezonde kruiden voor je pluimvee. Op Plein.nl vind je alle producten van Hentastic. Bestel nu online en ontvang de favoriete snack van je pluimee snel  en voordelig in huis.

Heb je vragen? Onze huisdierspecialist Ilse helpt je graag verder! Neem contact met haar op via klantenservice@plein.nl of op telefoonnummer 088-8000 200. Wij zorgen dan voor een snel en passend advies voor jouw huisdier.