Herbal Essences

Resultaten 1 t/m 3 van 3

Herbal Essences

Herbal Essences probeert niet alleen het haar te verzorgen, maar wil een beleving aan het haar geven. Hierbij gaat het dus niet alleen om de verzorging, maar ook om de geur, de stijl, de zachtheid, hardheid. Kortom: je moet je altijd goed kunnen voelen bij je haar. Herbal Essences heeft de producten om je te helpen dit te bereiken. Zorg goed voor je haar met Herbal Essences.

De producten van Herbal Essences

De shampoos van Herbal Essences verzorgen het haar tot in de puntjes. Daarnaast kun je het haar wassen op een natuurlijke wijze, want er zijn geen siliconen, parabenen en kleurstoffen aan toegevoegd. In combinatie met een conditioner krijgt je haar dus de beste verzorging. De conditoner maakt je haar namelijk nog mooier en gemakkelijk doorkambaar.

De droogshampoos van Herbal maken het nu nog eenvoudiger om het haar te wassen. De droogshampoo kan je namelijk eenvoudig het haar inmasseren, waarna het gelijk gaat werken. De shampoo heeft naast de reinigende werking, ook een verzorgende. Het haar wordt mooi schoon en kan gelijk in model gebracht worden.

Herbal Essences online kopen

Het assortiment van Herbal Essences is verkrijgbaar bij Drogistplein. Als de producten op voorraad zijn, dan wordt een bestelling die voor 22:00 uur geplaatst is, de volgende dag al thuisbezorgd. Zo kun je snel en eenvoudig genieten van de verzorging van Herbal Essences.

|