Hipp

Alleen het allerbeste voor je baby. Hipp produceert al meer dan 50 jaar babyvoeding van de hoogste biologische kwaliteit. Gezond, vol smaak en zonder ongewenste bestanddelen. Ontdek nu het Hipp assortiment. Voor het dierbaarste in je leven.
Lees meer

Resultaten 1 t/m 1 van 1

Hipp Combiotik 1 Biologische Zuigelingenmelk
Hipp Combiotik 1 Biologische Zuigelingenmelk
800 gr
Morgen in huis

HiPP babyvoeding 

HiPP babyvoeding is volledig afgestemd op je baby. Omdat je kindje nog zo’n gevoelig systeem heeft, is het belangrijk dat de voeding hierop wordt afgestemd. HiPP babyvoeding is daarom niet alleen gezond en smaakt lekker, maar bevat ook geen ongewenste bestanddelen. HiPP babyvoeding bevat uitsluitend biologische ingrediënten van de hoogste kwaliteit. Zo weet je zeker dat je kindje de juiste voeding krijgt. 

Het assortiment van HiPP bestaat onder meer uit opvolgmelk (vanaf 6 maanden), sap, thee en koekjes:

HiPP flesvoeding

HiPP biedt voor kindjes vanaf 6 en 12 maanden biologische opvolgmelk. HiPP opvolgmelk voor baby’s vanaf 6 maanden bevat natuurlijke melkzuurbacteriën en is verrijkt met vitaminen A, C en D wat bijdraagt aan een gezond immuunsysteem. De flesvoeding bevat tenslotte Omega 3 (belangrijk voor hersen- en zenuwcellen) en lactose als enige koolhydraat.

Zodra je kindje een dreumes wordt (vanaf 1 jaar) biedt HiPP groeimelk met ijzer (ondersteunt de bloedvorming en hersenontwikkeling), vitaminen en mineralen en vitamine D. Ook deze flesvoeding bevat Omega 3, is volledig biologische en heeft een gereduceerd eiwitgehalte. 

HiPP sap

HiPP sap is 100% biologisch en gemaakt van zongerijpt fruit. De sapjes zijn rijk aan vitamine C, hebben een lage zuurgraad en hiermee ideaal voor kleine kinderen. Bovendien bevordert vitamine C de opname van ijzer uit groenten- en grandenmaaltijden. Hipp sap is verkrijgbaar in de smaak appel, banaan & ananas en appel & druiven. 

HiPP thee 

De overheerlijke kruidenthee van HiPP is ideaal voor je kleintje. De thee is gebaseerd op enkel biologische producten en werkt mild en kalmerend. Verder bevat de thee geen toegevoegde suikers en smaakstoffen. Daarnaast is de thee ook tandvriendelijk en zeer geschikt voor baby’s vanaf 4 maanden. De thee is verkrijgbaar in de smaken venkel en vruchten, verder zitten er 20 theezakjes in de verpakking.

HiPP koekjes

HiPP baby- en kinderkoekjes zijn ideaal als tussendoortje en zijn gemaakt van de beste biologische ingrediënten. HiPP Babykoekjes zijn geschikt voor in het papje voor kindjes vanaf 6 maanden en uit het vuistje vanaf 8 maanden. De koekjes zijn knapperig en zacht van textuur en zitten boordevol biologische granen. HiPP kinderkoekjes zijn speciaal voor je dreumes (vanaf 1 jaar) en bevatten geen toegevoegde suiker. De appelsmaak met volkoren granen en de leuke olifantenvormpjes zorgen ervoor dat deze koekjes zeer geliefd zijn bij kinderen. 

Over HiPP

Het bedrijf HiPP staat al meer dan 50 jaar voor een bewuste en gevoelige benadering van de onderwerpen economie, mens en natuur. Zo staat de oprichter van Hipp, Claus Hipp, persoonlijk garant voor de kwaliteit van elk product uit zijn bedrijf. Daarnaast vindt Hipp biologische landbouw erg belangrijk. En dat is te zien in de producten van Hipp, zo wilt Hipp een zo goed mogelijk natuurlijke en gezonde ontwikkeling voor je baby.

HiPP Babyvoeding kopen op Plein

HiPP babyvoeding bestel je eenvoudig, snel en veilig online bij Plein, jouw online babywinkel. Ontdek nu het uitgebreide assortiment 100% biologische babyvoeding van HiPP en koop direct online. Wij zorgen ervoor dat je bestelling snel bij je wordt thuisbezorgd zodat je kindje snel kan genieten van de heerlijke biologische voeding van HiPP.