Hittepit * Alle aanbiedingen zijn op basis van de adviesprijs

Treets Hittepit heeft een isolerende werking die ervoor zorgt dat warmte gedurende lange tijd wordt vastgehouden en heel langzaam aan de omgeving wordt afgegeven. Het Hittepit kussen is verkrijgbaar in meerdere uitvoeringen.
Lees meer

Resultaten 1 t/m 1 van 1

Hittepit Nekkussen Rond Wit
Hittepit Nekkussen Rond Wit
29% korting

HITTEPIT

HITTEPIT, een hartverwarmende Zwitserse traditie. Eeuwen geleden, op een koude winteravond, vond een Zwitserse huisvrouw een unieke toepassing voor...kersenpitten. Ze vulde er kussentjes mee die haar gezin tijdens ijzige winteravonden van een gezellige warmte voorzagen. Al snel won de Hittepit vele harten over heel Europa en werd een comfortabele familie traditie. Kersenpitten hebben een unieke eigenschap. De isolerende werking van de pit zorgt ervoor dat warmte gedurende lange tijd wordt vastgehouden en heel langzaam aan de omgeving wordt afgegeven. In tegenstelling tot de warmwaterkruik onttrekt HITTEPIT na afkoeling geen warmte aan het lichaam. 

HITTEPIT vormt zich naar het lichaam en is een 100% natuurproduct. Gebruik HITTEPIT daar waar warmte verlichting brengt. Op de bank tijdens koude winteravonden, bij spier- of buikpijn, bij rug- of nekklachten. De Hittepit is ook ideaal bij hand-, voet- of lichaamsmassage en daar waar de beweeglijkheid van de spieren geactiveerd dient te worden. 

Hittepit kussen

De Hittepit kussens helpen bij spier- of buikpijn, rug- en nekklachten, ontspanning en natuurlijk ook verwarming. De Hittepit kussens zijn gemakkelijk en snel te verwarmen in de magnetron. Lees voor gebruik altijd de gebruiksaanwijzing. De Hittepit hoofdkussens heeft Plein in de volgende varianten:

  • Hittepit Original: langwerpig
  • Hittepit 100% Eco: langwerpig en u-vorm

HITTEPIT kopen bij Plein

Op zoek naar de heerlijke warmtekussens van Hittepit? Op Plein vind je het complete assortiment van Hittepit. Ontdek nu jouw favoriet en bestel direct online bij Plein. Altijd snel in huis!

* Alle aanbiedingen zijn op basis van de adviesprijs