toon categorieën & filters

Hot Wheels

Hot Wheels speelgoedauto's zorgen voor urenlang speelplezier. Hot Wheels is geen gewoon speelgoed, maar een complete belevingswereld met stoere auto's, stunts, crashes en racebanen. Hot Wheels zet aan tot actief spelen.
Lees meer

Resultaten 1 t/m 1 van 1

Hot Wheels Ai Smart Car Controller Street Shaker
Hot Wheels Ai Smart Car Controller Street Shaker
(0)
Direct leverbaar
25% korting
59,99 (adviesprijs) 44,99
Bekijk product: Hot Wheels Ai Smart Car Controller Street Shaker

Hot Wheels

Hot Wheels maakt onderdeel uit van speelgoedfabrikant Mattel, bekend van Barbie, en is al jarenlang marktleider op het gebied van speelgoedauto's en modelauto's.

Het assortiment bestaat inmiddels uit meerdere collecties. Van een speciale Red Edition tot HW Robots en zelfs Super Mario heeft een eigen Hot Wheels auto. Kortom: voor iedereen die gek ik op auto's heeft Hot Wheels de leukste en meest gave varianten in zijn collectie. Weet jij al welke je gaat kiezen?

Hot Wheels speelgoed

Hot Wheels staat garant voor urenlang speelplezier en is geschikt voor zowel jongens als meisjes. Met de vele verschillende autootjes en de bijhorende racebanen bouw je in no-time de gaafste stuntparken. Hot Wheels is niet gewoon speelgoed, maar speelgoed dat aanzet tot actief spelen.

Het assortiment van Hot Wheels bestaat onder meer uit loopings, lanceerbanen, kurkentrekkers, garage en zelfs complete stuntsets. Met de bijhorende raceauto's kan je je fantasie de vrije loop laten gaan. 

Hot Wheels kopen op Plein

Op Plein vind je het uitgebreide assortiment speelgoedauto's en racebanen van Hot Wheels. Voor urenlang speelplezier. Ontdek nu het complete assortiment van Hot Wheels en bestel jouw favoriete raceautootjes nu online bij Plein. Altijd snel in huis!