Hunter

Resultaten 1 t/m 20 van 95

Hunter hondenhalsband, hondenriem en hondentuigje

Hunter is een Duits traditioneel familiebedrijf dat zich specialiseert in hoogwaardige accessoires voor honden, katten en paarden. Het assortiment van Hunter is groot en variërend van riemen, drinkbakken, halsbanden, voerbakken tot hondenspeelgoed en vele andere dierenaccessoires. De producten van Hunter zijn functioneel, trendy en hebben een modieuze uitstraling.

Hunter halsband

De halsband is een erg belangrijk instrument als je een hond in huis hebt. De belangrijkste functie van de halsband is om er voor te zorgen dat je jouw hond gemakkelijk vast kunt maken aan de hondenriem. Dit maakt het uitlaten van je hond erg gemakkelijk. Daarnaast is het ook belangrijk dat de halsband niet alleen makkelijk is in het gebruik, maar dat de halsband er ook goed uit ziet. Zo zorg je er voor dat je hond er goed bij loopt tijdens het uitlaten.

Hondentuigje

Het hondentuigje van Hunter is erg gemakkelijk te gebruiken en heeft daarnaast een mooi design. Het assortiment van de hondentuigjes bestaat uit allemaal hondentuigjes met verschillende soorten kleuren en maten. Voor elke hond is er accessoires aanwezig.

Hunter Hondenriem

De hondenriemen van Hunter zien er goed en zijn erg gemakkelijk te gebruiken tijdens het uitlaten. Ze hebben een stoere en trendy uitstraling dat je hond goed zal staan. De hondenriemen zijn gemaakt van duurzaam materiaal en kunnen ook worden gebruikt voor werk in het veld. Bovendien zijn sommige hondenriemen verstelbaar. 

Voer en drinkbakken

De voer en drinkbak van Hunter is iets dat mooi zal staan bij het interieur. Dit is mede te danken aan het mooie design van de voerbak. Bovendien zorgt het er voor dat je hond rustig van zijn maaltijd kan genieten. De vorm van de voerbak maakt het mogelijk dat je hond er makkelijk bij kan.

Hunter halsband online kopen

Hunter producten koop je gemakkelijk en voordelig online op huisdierplein. De Hunter producten zijn op huisdierplein altijd voordelig geprijsd en regelmatig in de aanbieding. Wanneer je de Hunter producten vandaag besteld is het morgen in huis! Wil je meer informatie over de producten van Hunter? Neem dan gerust contact met ons op. Wil je graag op de hoogte blijven van al onze aanbiedingen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

|