Hunter

Hunter hondenhalsbanden, tuigjes en riemen zijn van de allerhoogste kwaliteit, hebben een trendy en modieuze uitstraling, zijn oersterk en zeer gemakkelijk en functioneel in gebruik.
Lees meer

Resultaten 1 t/m 1 van 1

Hunter Hondenhalsband Rocky Petit Roze
Hunter Hondenhalsband Rocky Petit Roze
30 x 1,6 cm
18% korting

Hunter

Hunter is een traditioneel Duits familiebedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in hoogwaardige accessoires voor honden. De producten van Hunter staan voor kwaliteit en functionaliteit. Het assortiment van Hunter bestaat uit hondentuigen en -riemen. De producten zijn functioneel, trendy en hebben een modieuze uitstraling.

Hunter hondenhalsband

De belangrijkste functie van de halsband is om ervoor te zorgen dat je jouw hond gemakkelijk vast kunt maken aan de hondenriem. Dit maakt het uitlaten van je hond een stuk gemakkelijker. De hondenhalsbanden van Hunter zorgen voor een gegarandeerd draagcomfort, zijn makkelijk in gebruik en verkrijgbaar in verschillende kleuren, afmetingen en materialen zoals nappaleer en nubuck. 

Hunter tuig

Het Hunter tuig is van de allerhoogste kwaliteit, heeft een ultiem draagcomfort en is verkrijgbaar in verschillende kleuren en afmetingen. Extra sterk waardoor het hondentuig ook geschikt is voor samen hardlopen of fietsen. 

Hunter hondenriem

De Hunter hondenriem is de ideale lijn voor honden die snel aangelijnd moeten worden. Ook ideaal tijdens trainingen of het zwemmen. De Hunter hondenriemen zijn een halsband en lijn uit één stuk en bovendien oersterk. Door het zachte polyamide is de hondenriem erg comfortabel. 

Hunter kopen op Plein.nl

Op Plein.nl vind je het complete assortiment van Hunter halsbanden, tuigjes en hondenriemen online. Ontdek nu jouw favoriet en bestel direct online op Plein.nl. Altijd snel in huis.