iDontix

iDontix flosdraden zijn perfect voor het reinigen van speciale mondsituaties zoals bruggen, implantaten onder een klikprothesen, beugels en kunstgebitten. De innovatieve flossdraden zorgen voor een optimale mondhygiëne.
Lees meer

Resultaten 1 t/m 5 van 5

iDontix X-Ribbon
iDontix X-Ribbon
12 mtr.
(1)
Morgen in huis
13,04
Bekijk product: iDontix X-Ribbon
iDontix X-Floss Lite
iDontix X-Floss Lite
30 stuks
(1)
Morgen in huis
50% korting
12,95 (adviesprijs) 6,45
Bekijk product: iDontix X-Floss Lite
iDontix X-Floss
iDontix X-Floss
30 stuks
(1)
Morgen in huis
19% korting
12,95 (adviesprijs) 10,49
Bekijk product: iDontix X-Floss
iDontix X-Threaders
iDontix X-Threaders
30 stuks
(0)
Morgen in huis
40% korting
4,95 (adviesprijs) 2,95
Bekijk product: iDontix X-Threaders
iDontix X-Flossthinner
iDontix X-Flossthinner
10 stuks
(0)
Morgen in huis
17% korting
5,95 (adviesprijs) 4,95
Bekijk product: iDontix X-Flossthinner

iDontix

iDontix maakt producten voor premium mondhygiëne. De innovatieve producten van iDontix zijn speciaal gemaakt voor specifieke mondverzorging. Denk hierbij aan bruggen, implantaten onder een klikprothesen, beugels en kunstgebitten. iDontix heeft diverse soorten floss voor deze specifieke situaties. 

iDontix floss

iDontix heeft diverse soorten floss voor specifieke situaties. Zo heeft iDontix bijvoorbeeld de X-Ribbon met een extra brede flossband dat ideaal is voor het flossen van brede ruimten tussen tanden en kiezen.

De X-Floss van iDontix is perfect voor het reinigen van bruggen en implantaten. De band is een slijtvaste, polyamide dentale flossdraad. De band pluist niet en is vaker te gebruiken.

Tenslotte is er de X-Floss Lite. De band is identiek aan de reguliere X-Floss alleen dan dunner en hierdoor ideaal voor de lastig te bereiken plekken. 

iDontix kopen op Plein

De innovatieve flossdraden van iDontix zijn speciaal voor unieke reinigingssituaties. Het reinigen van bruggen, implantaten onder een klikprothesen, beugels en kunstgebitten is geen enkel probleem met iDontix. iDontix koop je op Plein. Altijd snel in huis!