Imac * Alle aanbiedingen zijn op basis van de adviesprijs

iMac is een merk van desktopcomputers die worden geproduceerd door Apple Inc. Het productaanbod van iMac bestaat uit verschillende modellen met verschillende specificaties en prijzen.
Lees meer

Resultaten 1 t/m 5 van 5

Imac Kattentoilet Easy Cat Roze
Imac Kattentoilet Easy Cat Roze
50 x 40 x 40 cm
2
Maandag in huis 21% korting
Imac Reismand Linus Taupe
Imac Reismand Linus Taupe
50 x 32 x 34,5 cm
1
Maandag in huis
Imac Flap voor Easy Cat
Imac Flap voor Easy Cat
Maandag in huis
Imac Zuma Kattenbak Antraciet
Imac Zuma Kattenbak Antraciet
Maandag in huis 25% korting
Imac Kattenbak Easy Cat Taupe
Imac Kattenbak Easy Cat Taupe
50 x 40 x 40 cm
2
Tijdelijk uitverkocht 20% korting

Imac

iMac is een toonaangevend merk als het gaat om kattenbakken en accessoires voor katten. Met een breed assortiment aan producten richt iMac zich op het creëren van comfortabele en hygiënische omgevingen voor katten, terwijl ze tegelijkertijd eigenaren gemak en gemak bieden.

Een van de meest opvallende kenmerken van iMac-kattenbakken is het gebruik van hoogwaardige materialen. Ze worden vervaardigd met duurzaam plastic dat gemakkelijk te reinigen is en bestand is tegen krassen en vlekken. Deze stevige constructie zorgt ervoor dat de kattenbakken lang meegaan, zelfs bij intensief gebruik.

Een ander belangrijk aspect van iMac-kattenbakken is het innovatieve ontwerp. Ze zijn voorzien van slimme functies die het schoonmaken en onderhoud vereenvoudigen. Een populaire optie is bijvoorbeeld het gebruik van een rooster met een klapdeurmechanisme, waardoor katten gemakkelijk toegang hebben tot de bak, terwijl geurtjes en afval worden ingesloten. Dit helpt bij het behouden van een frisse en schone omgeving in huis.

Imac kopen op Plein

Op zoek naar de producten van Imac? Bij Plein vind je altijd de beste Imac acties en de hoogste korting op jouw favoriete producten. Ontdek nu het complete assortiment en bestel Imac voordelig, veilig en vertrouwd bij Plein. Wij bezorgen je bestelling dan snel bij je thuis.

* Alle aanbiedingen zijn op basis van de adviesprijs