Interprox

Interprox ragers zijn ideaal voor het reinigen tussen tanden en kiezen. De praktische borsteltjes zijn verkrijgbaar in diverse maten, liggen gemakkelijk in de hand en zijn geschikt voor dagelijks gebruik. Voor een optimale mondverzorging.
Lees meer

Resultaten 1 t/m 20 van 21

Interprox

Interprox ragers

Interprox valt onder het bedrijf Dentaid. Dentaid is in 1998 opgericht in Barcelona. De missie van Dentaid is om de mondgezondheid van de bevolking te verbeteren. De mondverzorgingsprodcten zijn dan ook gebaseerd op grondig wentenschappelijk onderzoek. Dentaid biedt producten aan die ondersteunen bij tandvleesproblemen, droge mond klachten, caries, slechte adem, tandgevoeligheid en verkleuringen van tanden en kiezen.

Interprox ragers zijn speciaal ontwikkeld zijn voor het reinigen van de interdentale ruimten. De Interprox ragers zijn praktische borsteltjes in verschillende maten en vormen, waarmee je dagelijks plaque en bacteriën optimaal tussen de tanden en kiezen verwijderd. 

Interprox interdentale ragers

Het Interprox assortiment bestaat uit drie verschillende interdentale ragers:

  • Interprox Plus: heeft een gehoekt (90 graden) handvat en is zowel geschikt voor gebruik voor in de mond als tussen de kiezen aan de wangkant.
  • Interprox Access: heeft een lang en gehoekt (90 graden) handvat waardoor dit borsteltje zeer geschikt is voor gebruik ver achter in de mond. Het extra lange handvat zorgt voor extra grip tijdens het reinigen. De Interprox Access is hierdoor ook zeer geschikt voor mensen met Parkinson en reuma.
  • Interprox premium: heeft een recht handvat, een fijne grip en is bovendien op twee plekken flexibel waardoor je alle lastig te bereiken plekken goed kunt reinigen.

Daarnaast is er de Interprox Gel die in combinatie met de Interprox interdentaal ragers gebruikt kan worden. Interprox ragergel bevat ingrediënten de de plaquevorming verminderen en helpen bij het voorkomen van cariës. 

Waarom met Interprox reinigen tussen de tanden en kiezen?

De reiniging van de ruimten tussen tanden en kiezen is essentieel voor een goede mondverzorging. Met alleen tandenpoetsen is het onmogelijk om deze ruimte goed te reinigen. Interprox ragers zijn zo ontwikkeld dat ze de interdentale ruimten tussen de tanden en kiezen optimaal reinigen. Plaque en bacteriën worden verwijderd met als resultaat een schoon en gezond gebit. 

Hoe gebruik ik de Interprox Ragers?

  1. Voor elke ruimte tussen de tanden en kiezen dient de juiste maat bepaald te worden. Vraag voor de juiste maat om advies aan de tandarts of mondhygiënist.
  2. Het borsteltje dient gemakkelijk maar wel met een zekere weerstand tussen de tanden en kiezen te bewegen. Wanneer de Interprox rager te groot is voor de interdentale ruimte of wanneer er teveel druk uitgeoefend wordt kan de tandwortel beschadigd raken. Echter, wanneer de rager te klein is kunnen de borstelhaartjes de ruimte niet goed reinigen.
  3. Beweeg het borsteltje een aantal keer tussen de tanden en kiezen heen en weer zonder te draaien. Op deze manier worden plak en bacteriën verwijderd.

Interprox ragers kopen op Plein.nl

Voor een optimale mondverzorging adviseren tandartsen en mondhygiënisten om dagelijks tussen de tanden en kiezen te reinigen. Interprox ragers zijn verkrijgbaar in verschillende maten. Benieuwd welke maat het meest geschikt is voor jou? Neem hiervoor contact op met je tandarts of mondhygiëniste. 

Heb je vragen over de producten van Interprox of wil je advies over welk product je moet kopen? Neem dan contact op met onze mondhygiëniste Marjolein via klantenservice@plein.nl of op telefoonnummer 088-8000 200

|