Interprox

Resultaten 1 t/m 20 van 25

Interprox ragers voor reinigen tussen tanden en kiezen

Speciaal voor het reinigen van de interdentale ruimten zijn de Interprox interdentaal ragers ontwikkeld. De Interprox ragers zijn praktische borsteltjes in verschillende maten waarmee de plak en bacteriën tussen de tanden en kiezen dagelijks verwijderd kan worden.

Verschillende ragers voor verschillende toepassingen

Het interprox assortiment bestaat uit 3 verschillende soorten interdentaal-borsteltjes: Interprox Access, Interprox Plus, Interprox Regular. Daarnaast is er nu ook de Interprox Gel die in combinatie met de Interprox interdentaal ragers gebruikt kan worden.

De nieuwe Interprox Premium is nu ook beschikbaar. Deze innovatieve rager heeft een vernieuwde grip en is bovendien op 2 plekken flexibel om alle lastig te breiken plekken in het gebit goed te berieken. 

Interprox ragers kopen

Wil je interprox ragers online kopen om de interdentale ruimte tussen je tanden goed te kunnen reinigen? Dan ben je bij Tandartsplein aan het juiste adres. Selecteer de juiste maat en het aantal dat je wilt Koop je ragers voordelig en krijg meer korting naarmate je meer stuks besteld.