Interprox

Interprox ragers zijn ideaal voor het reinigen tussen tanden en kiezen. De praktische borsteltjes zijn verkrijgbaar in diverse maten, liggen gemakkelijk in de hand en zijn geschikt voor dagelijks gebruik. Voor een optimale mondverzorging.
Lees meer

Resultaten 1 t/m 20 van 24

Interprox ragers

Speciaal voor het reinigen van de interdentale ruimten zijn de Interprox interdentaal ragers ontwikkeld. De Interprox ragers zijn praktische borsteltjes in verschillende maten waarmee je dagelijks plak en bacteriën tussen de tanden en kiezen verwijderd. 

Interdentale ragers

Het interprox assortiment bestaat uit drie verschillende interdentale ragers:

  • Interprox Regular heeft een recht handvat en is hierdoor geschikt voor ruimten vóór in de mond.
  • Interprox Plus heeft een gehoekt handvat en is zowel geschikt voor gebruik voor in de mond als tussen de kiezen aan de wangkant.
  • Interprox Access heeft een gehoekt handvat waardoor dit borsteltje zeer geschikt is voor gebruik ver achter in de mond. Het extra lange handvat zorgt voor extra grip tijdens het reinigen. De Interprox Access is hierdoor ook zeer geschikt voor mensen met Parkinson en reuma.
  • Interprox Premium heeft een recht handvat, een fijne grip en is bovendien op twee plekken flexibel waardoor je alle lastig te bereiken plekken goed kunt reinigen.

Daarnaast is er de Interprox Ragergel die in combinatie met de Interprox interdentaal ragers gebruikt kan worden. Interprox ragergel vermindert de plakvorming en voorkomt de vorming van cariës. De gel wordt gebruikt in combinatie met de Interprox interdentaal ragers en gaat op deze manier effectief cariës en tandvleesproblemen tegen.

Waarom reinigen tussen de tanden en kiezen?

De reiniging van de ruimten tussen tanden en kiezen is essentieel voor een goede mondverzorging. Met alleen een gewone of elektrische tandenborstel kan je deze rumten onvoldoende reinigen. Interprox ragers zijn zo ontwikkeld dat ze de interdentale ruimten tussen de tanden en kiezen optimaal reinigen. Plak en bacteriën worden verwijderd met als resultaat een perfect schoon gebit. 

Interprox ragers kopen

Voor een optimale mondverzorging adviseren tandartsen en mondhygiënisten om dagelijks tussen de tanden en kiezen te reinigen. Interprox ragers zijn verkrijgbaar in verschillende maten. Benieuwd welke maat het meest geschikt is voor jou? Neem hiervoor contact op met je tandarts, mondhygiëniste of stuur onze eigen mondhygiëniste Marjolein een e-mail via klantenservice@plein.nl. Zij helpt je graag verder met een advies op maat.