Intimate

Intimate Hair Removal is een ontharingspoeder met een unieke werking geschikt voor de intieme zones. Pijnloos en zonder irritaties. Voor een glad en mooi resultaat.
Lees meer

Resultaten 1 t/m 1 van 1

Intimate Hair Removal Ontharingspoeder
Intimate Hair Removal Ontharingspoeder
70 gr
9
Morgen in huis 11% korting

Intimate

Intimate maakt het verwijderen van haren op intieme plekken gemakkelijk, snel en pijnloos. Waar reguliere ontharing van ontharing crème of het gebruik van scheermesjes vaak lastig en vervelend kan zijn is Intimate een fluitje van een cent. Daarnaast is Intimate ook zeer goed te gebruiken bij een gevoelige huid. Intimate is namelijk samengesteld met slechts 4 ingrediënten die vrijwel bijwerkingsvrij zijn.

Ontharingspoeder

Het advies is om Intimate om de 3 weken te gebruiken omdat dan de meeste haren terug zijn. Intimate is speciaal ontwikkeld om te ontharen bij de bikinilijn, bilnaad/bilspleet, schaamstreek en mannelijke geslachtsdelen. Bekijk voor het juiste gebruik en de ingrediënten de verpakking en gebruiksaanwijzing.

Let op!

Gebruik Intimate Hair Removal alleen op een droge huid. Aanraking met de ogen vermijden. Bij aanraking met de ogen onmiddellijk met overvloeding water afspoelen en deskundig advies inwinnen. Buiten bereik van kinderen bewaren. Bij inslikken niet het braken opwekken maar mond met water spoelen: direct een arts raadplegen en de verpakking tonen. Gebruik Intimate Hair Removal maximaal eens per 10 dagen. De houdbaarheidsdatum van het product is minimaal 36 maanden na de productiedatum.

Intimate kopen op Plein

Voor gemakkelijke en pijnloze ontharing op de intieme plekken gebruik je Intimate. Intimate is effectief en zorgt voor een glad resultaat op de intieme plekken. Koop Intimate op Plein. Altijd snel in huis!