Intome * Alle aanbiedingen zijn op basis van de adviesprijs

De Intome lijn bestaat uit vele must-have producten op het gebied van intieme verzorging. De verschillende soorten glijmiddelen en gels in deze collectie zijn onmisbaar in elk nachtkastje.
Lees meer

Resultaten 1 t/m 4 van 4

Intome Anal Whitening Cream
Intome Anal Whitening Cream
30 ml
Morgen in huis 48% korting
Intome Hydraterende Vaginale Gel
Intome Hydraterende Vaginale Gel
30 ml
Morgen in huis 23% korting
Intome Marathon Power Creme
Intome Marathon Power Creme
30 ml
1
Tijdelijk uitverkocht 54% korting
Intome Luxe Ontharingspoeder Set
Intome Luxe Ontharingspoeder Set
1
Tijdelijk uitverkocht 25% korting

Intome

Intome focust zich op het verbeteren van de intieme momenten met jou en je partner. Om dit te kunnen realiseren biedt Intome intieme oplossingen om deze momenten te verzorgen, stimuleren, verlangen en verbeteren. Met een uitgebreid assortiment aan intieme producten waarbij de zachtste ingrediënten zijn gebruikt laat Intome zien dat zij daadwerkelijk om jouw intimiteit geeft. 

Intome glijmiddel

Intome heeft een divers assortiment aan glijmiddelen. Ieder glijmiddel heeft zijn eigen doel om jou het beste te kunnen helpen. Zo is er een glijmiddel dat naast regulier gebruik ook een medisch verzorgende werking heeft.

Alle Intome glijmiddelen zijn op waterbasis en zijn daarom te gebruiken in combinatie met latex condooms. Daarnaast zijn de vaginaal en anaal te gebruiken glijmiddelen gemakkelijk uit je kleren en van je handen te krijgen. 

Intome gels

Intome heeft verschillende soorten gels in het assortiment:

  • De Clitoris gel heeft een opwindende en stimulerende werking. De gel zorgt voor een versterking van seksuele energie voor jezelf en je partner.
  • De verstrakkende vaginale gel zorgt voor aanspanning van je spieren wat zorgt voor intens genot. Door gebruik van de gel kan je weer genieten van geslachtsgemeenschap met je partner of met een seksspeeltje.
  • De Intome Anal Relaxing Gel zorgt ervoor dat je nog meer kan genieten van anale seks.

Alle soorten gel hebben een extra verzorgende werking zonder dat enige gevoeligheid wordt verminderd. 

Intome Marathon Delay

De marathon Power Cream van Intome zorgt ervoor dat je het langer kan volhouden tijdens de seks. De crème die voor de seks wordt gemasseerd op de penis zorgt ervoor dat je veel langer een erectie behoudt.

Intome Anal Whitening Cream

Voor ongewenste donkere huid rondom de anus is er de Intome Anal Whitening Cream. Met deze crème bleek je eenvoudig de huid rondom je anus. De verzorgende crème zorgt bij regelmatig gebruik voor een lichtere huid. 

Discreet verpakt

Alle producten uit de categorie Seksualiteit worden discreet verpakt en worden bezorgd in een verpakking van Plein. Dat betekent dat aan de buitenkant van de doos niet zichtbaar is wat erin zit. 

Intome kopen op Plein

Op Plein vind je het uitgebreide assortiment van Intome. Van glijmiddel tot de diverse gels. Ontdek nu jouw favorieten en bestel direct online bij Plein. Altijd snel in huis!

* Alle aanbiedingen zijn op basis van de adviesprijs