toon categorieën & filters

Jaico

Resultaten 1 t/m 1 van 1

Jaico Muggenmelk Spray 9,5% Deet
Jaico Muggenmelk Spray 9,5% Deet
100 ml
Direct leverbaar
17% korting
9,99 (adviesprijs) 8,33
Bekijk product: Jaico Muggenmelk Spray 9,5% Deet

Jaico, expert in insectenbescherming

Muggen, heel veel mensen hebben er last van. Jaico helpt mensen, die gevoelig zijn voor muggenbeten of andere insectenbeten, hiertegen te beschermen. Met het uitgebreide assortiment van Jaico kan iedereen zich optimaal beschermen tegen insectensteken. De rollers, gels en sprays kunnen je optimaal beschermen tegen dit soort steken. De producten beschermen tot wel 8 uur lang tegen muggen en andere stekende insecten.

Toch kan het soms gebeuren dat je alsnog een insectenbeet oploopt. Gelukkig laat Jaico je op dit moment niet vallen. Jaico heeft een effectieve beetbalsem die de zwelling verzacht en de jeuk kalmeert. Zo ben je na een beet niet de hele tijd geïrriteerd door de pijn/jeuk die de beet heeft veroorzaakt. De balsem is natuurlijk ook geschikt voor kwallenbeten en brandnetels. Lees voor gebruik van Jaico de gebruiksaanwijzing.

Jaico aanbieding

Op zoek naar de beste Jaico aanbieding? Plein biedt jou de scherpste acties en aanbiedingen. Wij hebben regelmatig mooie Jaico aanbiedingen om zo voordelig mogelijk jouw Jaico product te kunnen kopen. Ontdek nu al onze aanbiedingen en bestel voordelig online.

Jaico kopen

Bereid je goed voor op het warme weer en koop Jaico bij Drogistplein. Dan kan je je lekker beschermen zodat je geen irritaties kan oplopen. Natuurlijk geldt ook voor de producten van Jaico: vandaag bestelt, is morgen in huis.