Jippie

Voor kinderveiligheid producten kun je terecht bij Jippie. Met producten als veiligheidshaakjes, tafelhoekjes, fornuisrekken en nog veel meer! Je ontdekt het assortiment van Jippie bij Plein. Gemakkelijk online besteld en snel in huis!
Lees meer

Resultaten 1 t/m 1 van 1

Jippie

Jippie's Europe is een echt familiebedrijf.

De eerste generatie startte het bedrijf in 1948 met het maken van doopjurken en wiegbekledingen en groeide uit tot 5 grote winkels in Nederland. In 1978 nam de tweede generatie het bedrijf over en ging zich richten op draazakken tot stabiliteitskussens. Kinderveiligheidsproducten werden steeds belangrijker en het werd een speerpunt van de groothandel. 

Sinds 2010 heeft de derde generatie het bedrijf overgenomen. Zij hebben er bewust voor gekozen om zich helemaal te specialiseren op het gebied van kinderveiligheid. Vandaag de dag kun je er terecht voor producten als veiligheidshaakjes, tafelhoekjes, fornuisrekken en ga zo maar door.

Met de kinderveiligheid producten hoopt Jippie een bijdrage te leveren aan het verminderen van risico´s voor je kindje. Met behulp van deze producten creëer je een veilige leefomgeving voor je kindje in en om het huis.

 

|