John Frieda

Gezond, sterk en stralend haar met de haarverzorgings en-stylingsproducten van John Frieda. Bestel nu voordelig jouw John Frieda shampoo, haarserum of haarspray online op Plein.nl. Ontdek jouw John Frieda aanbieding.
Lees meer

Resultaten 1 t/m 20 van 53

John Frieda

De eerste John Frieda salon opende ruim dertig jaar geleden haar deuren in New Cavendish Street in Londen. Nu, anno 2016, zijn de haarverzorgingsproducten en stylingsproducten van John Frieda een waar begrip geworden in beautyland. Celebrities, beautyexperts en consumenten lopen weg met de luxueuze producten. En geen wonder. De producten van John Frieda verzorgen je haar, zorgen voor een prachtige finish en houden het haar gezond en vitaal.

De John Frieda revolutie

Het bekendste product uit de John Frieda range is met stipt op één John Frieda Frizz Ease Hair Serum. Dit serum beschermt het haar, gaat pluis tegen en zorgt voor mooi, glanzend en zacht haar. Niet voor niets werd dit product door InStyle product uitgeroepen tot 'Product of the Decade' en het tijdschrift Allure gaf het Frizz Ease Hair Serum een plaats in de 'Cosmetic Hall of Fame'. Naast dit baanbrekende serum heeft John Frieda meerdere revolutionaire producten op de markt gebracht. Waaronder Sheer Blonde (voor de ultieme blonde lokken), Brilliant Brunette (voor verleidelijk bruin haar) en Luxurious Volume (voor haar met perfect volume).

De beautyexperts van John Frieda blijven op zoek naar nieuwe technologieën en ontwikkelingen. Allemaal met het doel om jou het mooiste, gezondste en meest stralende kapsel ooit te bezorgen.

John Frieda online bestellen

Snel genieten van de luxueuze haarverzorgingsproducten en stylingsproducten van John Frieda? Dat kan! John Frieda producten bestel je eenvoudig online op Plein.nl. Wij bieden het complete assortiment van John Frieda. Bovendien verzenden we de bestelling snel zodat je altijd snel kunt genieten van de luxueuze haarverzorging van John Frieda. 

|