Johnny Doodle

Verrassende smaakcombinaties, de lekkerste ingrediënten en een tikje eigenwijs. Dat is Johnny Doodle. Ontdek nu de chocoladerepen en verschillende fudge smaken en bestel online bij Plein. Altijd snel in huis!
Lees meer

Maak kennis met de overheerlijke chocolade en fudge van het Nederlandse merk Johnny Doodle. Wat maakt Johnny Doodle zo uniek? Johnny loves the real stuff. Dat uit zich in verrassende smaakcombinaties die een beetje eigenwijs zijn maar vooral heel erg lekker. Bovendien werkt Johnny alleen met de fijnste en allerbeste ingrediënten. En geloof ons: dat proef je. Daarnaast zijn de verpakkingen van de repen en fudge een lust voor het oog en net zo vol met lef als de producten zelf.

Eigen cacao coöperatie

Johnny Doodle cares en dat heeft zich geuit in een eigen cacao coöperatie in Ghana. Hier gaat Johnny de cacao bonen kopen die momenteel nog aan de bomen groeien. Zo wil hij de hele keten onder controle hebben. Bovendien zorgt Johnny ook voor de Ghanese cacaoboeren door hen te geven wat ze echt nodig hebben zoals onderwijs, rubberlaarzen, medische voorzieningen en kruiwagen. Per verkochte reep gaat er tien cent naar de coöperatie om zo echt het verschil te kunnen maken.

Johnny Doodle fudge

Johnny Doodle fudge is nog lekkerder dan het klinkt. Met vier verrassende smaken in het assortiment (die je allemaal een keertje moet proberen, geloof ons maar) zit er altijd een favoriet voor jou tussen. Wat dacht je van Rum & Raisins (zachte fudge in combinatie met in rum gedrenkte rozijn), Chocolate (de naam zegt het al: fudge en chocolade), Salty Caramel (voor die verrassende bite) en Vanilla Fudge (een feestje voor je smaakpapillen).

Johnny Doodle Fudge is bovendien vegetarisch, glutenvrij en halal-gecertificeerd.

Johnny Doodle chocolade

Naast de bekende fudge heeft Johnny Doodle ook de heerlijkste chocoladerepen in het assortiment. Een must voor iedere chocoladeliefhebber. Er zijn acht verschillende smaken. Van de klassieke Milk Chocolate en 72% donkere chocolade tot verrassende (maar hele lekkere) variaties zoals Milk Fudge & Brownie, Dark Salty Fudge,  White Strawberry Merengue, Dark Nougat Cardamom, Milk Amaretti en White Speculoos. Voor ieder wat wils en genoeg te proeven dus.

Johnny Doodle bestellen

Ook zo’n zin gekregen in de heerlijke chocoladerepen en fudge van Johnny Doodle? Op Plein.nl vind je alle repen en fudge smaken overzichtelijk op een rijtje. Maar wees gewaarschuwd: de chocolade en fudge van Johnny Doodle is heel verslavend. Bestel vandaag nog jouw favoriete smaak in de webshop en we sturen je bestelling zo snel mogelijk naar je op. 

|