Julius

Julius K9 tuigen zijn al jaren de beste tuigen in de wereld. Het K9 power harnas is superstevig, kan goed tegen een stootje en de ontwerpen zijn zeer sportief en dynamisch. Ontdek Julius K9 tuigen voor jouw hond en bestel voordelig online.
Lees meer

Resultaten 1 t/m 1 van 1

Julius K9 Tekstlabel Girlpower
Julius K9 Tekstlabel Girlpower
Klein
(0)
Morgen in huis
6,24
Bekijk product: Julius K9 Tekstlabel Girlpower

Julius K9

Julius K9 tuigen zijn de beste tuigen in de wereld. Het is een gezamenlijk product door de Duitse, Oostenrijkse en Zwitserse grondstof fabrikanten en door verschillende EU-bedrijven, erkende en gerespecteerde hondentrainers getest. Het IDC Powertuig heeft talloze sterke punten waardoor het powertuig is uitgeroepen tot het beste tuig van de wereld.

De Julius tuigen zijn innovatief, sportief en hebben een dynamisch design. De kwaliteit van de Julius tuigen is ongeëvenaard. De Julius tuigen worden voornamelijk gebruikt door professionele trainers en instanties zoals politiekorpsen, VDH, IPO, het nationaal leger, de douene en verschillende professionele hondentrainers.

Voordelen K9 Julius

  • De grootte van de tuigen kan perfect worden aangepast, hierdoor heeft het bij elke hond een perfecte pasvorm.
  • Geen bewegingsbeperkingen voor je hond.
  • Gemaakt van slijtvast nylon.
  • Reflecterende bevestigingsbanden en riemen.
  • Ergonomische perfectie, verstelbare lijnen.
  • ECO binnenvoering - ademend en huidvriendelijk.
  • Verharde bevestigings gesp voor veiligheid en comfort.
  • Lamphouder aan beide zijden van het handvat.
  • Lichtgevende, vervangbare tekstlabels.

K9 labels

Voor elke gelegenheid een andere tekst. De K9 labels bevestig je aan de zijkanten van de K9 IDC Survival tuig doormiddel van klitteband. Aan elke kant van het tuig is een speciale plaats waar ze op bevestigd worden. Voor 1 tuig heb je 2 labels nodig (1x op de linkerkant en 1x op de rechterkant). Goed om te weten: de labels zijn niet reflecterend.

Julius K9 tuigen kopen op Plein

De Julius K9 tuigen bestel je eenvoudig en voordelig bij Plein. Niet meer naar de winkel, maar een nieuwe riem voor jouw hond binnen 1 klik in je winkelmandje en bij je thuisbezorgd. Bovendien versturen we je bestelling altijd de volgende dag, mits voorradig, zodat je snel de tuig in gebruik kunt nemen. Ontdek nu het gemak van Plein en bestel alles voor jouw huisdier online op Plein.