JW

JW is wereldwijd bekend voor innovaties op het gebied van verzorging, hondenspeelgoed, vogel- en hondenvoeding accessoires en andere dierbenodigdheden. Je bestelt de producten veilig en gemakkelijk online bij Plein. Altijd snel in huis!
Lees meer

Resultaten 1 t/m 20 van 20

JW Pet Company dierbenodigdheden

JW Pet Company Is een toonaangevende innovator op de dierbenodigdheden industrie en is wereldwijd bekend voor innovaties op het gebied van verzorging, hondenspeelgoed, vogel accessoires, honden voeding accessoires en andere dierbenodigdheden.

Innovatieve ontwerpen om jouw huisdier gelukkig te maken

JW Pet is gericht op het verstrekken van de meest intelligent ontworpen huisdierproducten. Sinds de opening in 1998, bleef hun focus op het vinden van nieuwe wegen en nieuwe ideeën en innovatieve oplossingen om huisdieren en hun baasjes gelukkig te maken, of ze nou blaffen, spinnen of piepen. Zij zijn immers de ware inspiratie! De inzichten die verder gaan in JW producten zijn afkomstig uit meer dan jaren van marktonderzoek en hands-on productontwikkeling. En voor de passie, ja, dat kan alleen maar uit het hart komen.


JW pet company heeft een innovatieve collectie van unieke natuurlijke en niet-giftige rubberen hondenspeelgoed ontworpen die je hond sterk gestimuleerd houden en waarmee zich uren kunnen vermaken. JW’s mix van glad rubber en leuke vormen maken binnen en buiten spelen plezierig voor jou en je hond, en dat tegen een redelijke prijs. Begin bijvoorbeeld met de JW Hol-ee Roller en zie hoeveel plezier je hond kan hebben met een vreemd gevormd hondenspeelgoed.

JW Pet dierbenodigdheden online kopen

De JW huisdierproducten koop je gemakkelijk en veilig online op huisdierplein. Uiteraard garanderen wij een zeer snelle levering en service. Wil je meer informatie over de producten van JW? Neem dan gerust contact met ons op. Wil je graag op de hoogte blijven van onze aanbiedingen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

|