Kanjer

Resultaten 1 t/m 4 van 4

Kanjer de volledige voeding voor je kat of hond

Kanjer is gespecialiseerd in het maken en aanbieden van volledige voeding voor je hond of kat. Kanjer helpt mee aan een goede gezondheid en goede conditie van je kat of hond. Kanjer vlees en gevogelte is geschikt voor alle kattenrassen. Kanjer vlees en gevogelte bevat een uitgebalanceerde hoeveelheid van alle benodigde dierlijke- en plantaardige eiwitten, mineralen, spoorelementen en vitamines, die je kat nodig heeft. Kanjer brokjes en saus is geschikt voor je hond.

De producten die wij aanbieden van Kanjer zijn zowel droogvoer als natvoer. Hierbij worden soms ook producten aangeboden met een scherpe korting.

Populaire producten van Kanjer zijn: de Kanjer kattenbrokken, Kanjer Croc, Kanjer Blik Brokjes Gevogelte.

 

Kanjer online kopen

Kanjer diervoeding koop je gemakkelijk en voordelig online op huisdierplein. De Kanjer producten zijn op huisdierplein altijd voordelig geprijsd en regelmatig in de aanbieding. Uiteraard garanderen wij een zeer snelle levering en service. Wil je meer informatie over de producten van Kanjer? Neem dan gerust contact met ons op. Wil je graag op de hoogte blijven van al onze aanbiedingen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

|