Kerutabs

KeruTabs tabletten bevatten lactase en zijn een goede aanvulling voor iedereen die lactose intolerant is en wel eens wilt genieten van melk(producten). KeruTabs ondersteunen de vertering van lactose in het lichaam.
Lees meer

Resultaten 1 t/m 3 van 3

Kerutabs Lactase Enzym 4600 FCC
Kerutabs Lactase Enzym 4600 FCC
100 tabletten
0
Tijdelijk uitverkocht
Kerutabs Lactase Enzym 4600 FCC
Kerutabs Lactase Enzym 4600 FCC
15 tabletten
0
Kerutabs Lactase Enzym 4600 FCC
Kerutabs Lactase Enzym 4600 FCC
45 tabletten
0

KeruTabs

Als je lactose-intolerantie hebt dan is dat erg vervelend. Je kunt dan bijvoorbeeld geen melkproducten nemen of genieten van een softijsje. KeruTabs tabletten kunnen ondersteunen bieden wanneer je lactose-intolerantie hebt, maar toch een keer wil genieten van een lekker soft ijsje, yoghurt of andere voedingsmiddelen waar lactose in verwerkt is. 

Wat is lactose-intolerantie?

Wanneer iemand lactose-intolerant is, betekent het dat de stof genaamd lactase, onvoldoende aanwezig is in zijn of haar lichaam. Je lichaam geeft een ongewone reactie op voeding waar melksuiker (lactose) in verwerkt zit. Denk hierbij aan producten als melk en yoghurt. Wat vaak voorkomt is dat lactose-intolerantie wordt verward met koemelkallergie. Bij lactose-intolerantie kan de melksuiker genaamd lactose, niet of moeilijk verteerd worden. Heeft iemand koemelkallergie, dan is diegene allergisch voor een eiwit die afkomstig is van koemelk. Koemelkallergie komt vooral veel voor bij baby’s, omdat hun darmen nog niet volledig zijn ontwikkeld en zij de melk dus nog niet goed kunnen verdragen.

Hoe werkt KeruTabs?

KeruTabs bevat het natuurlijke eiwit lactase. Met behulp van lactase tabletten wordt de vertering van lactose bevorderd. Melkproducten of melk bevattende producten laten staan? Dit hoeft met behulp van KeruTabs niet altijd het geval te zijn.

KeruTabs tabletten zijn geschikt voor zowel kinderen als volwassenen die lactose-intolerant zijn. Het is belangrijk dat de lactase tabletten worden ingenomen vlak voordat je melk houdende producten eet of drinkt óf de KeruTabs inneemt tijdens het eten of drinken van producten die lactose bevatten. Hierbij is het belangrijk dat er minimaal twee tabletten worden ingenomen per melk bevattend product. De dosering kan verschillen per persoon omdat de hoeveelheid van het tekort aan lactase ook per persoon verschilt. Beslis dus op basis van persoonlijke ervaring, hoeveel tabletten je inneemt. Houd wel in je achterhoofd dat, wanneer je meerdere lactose-bevattende maaltijden of producten nuttigt, de tabletten opnieuw worden ingenomen. De reden hiervoor is dat de lactase wordt afgebroken en voor een korte tijd werkzaam is in de darmen.

KeruTabs kopen op Plein.nl

Als je Lactose-intolerant bent dan  is het verstandig om KeruTabs in huis te hebben. Op Plein.nl bestel je gemakkelijk en veilig KeruTabs tabletten. Altijd snel in huis.