KG-2

Vaak last van een vervelende kater na een geweldig feestje? Met KG-2 kom je snel en gemakkelijk van je kater af! Feest nu zonder zorgen en wees de volgende dag fris en energiek met KG-2.
Lees meer

Resultaten 1 t/m 1 van 1

KG-2 Capsules
KG-2 Capsules
20 stuks
(1)
Tijdelijk uitverkocht
10,28
Bekijk product: KG-2 Capsules

KG-2

Last van een kater na en geweldige avond? Dan is KG-2 de oplossing! KG-2 is een voedingssupplement dat jou helpt om snel van je kater af te komen of hem te voorkomen. De capsules van KG-2 zijn zo ontworpen dat ze de normale afbraak van alcohol van je lichaam ondersteunen. De werkzame stof van KG-2 is asparagine, deze stof heeft jouw lichaam al op voorraad maar een aanvulling voor de afbraak van alcohol kan erg fijn zijn.

Aanbevolen gebruik

Het wordt aanbevolen KG-2 te nemen tijdens of na de consumptie van alcohol. Neem 4 tot 6 capsules met voldoende water. Let op, neem niet meer dan 6 capsules binnen 24 uur! Bewaar de capsules op kamertemperatuur en een droge plek. Houd de capsules buiten het bereik van kinderen. 

Bekijk de gebruiksaanwijzing!

Dit is een voedingssupplement. Voedingssupplementen zijn geen vervanging van een gevarieerde voeding of gezonde levensstijl. Lees voor gebruik van het voedingssupplement de gebruiksaanwijzing of de informatie op het etiket. Hier staat informatie met betrekking tot doseringen, bijwerkingen en waarschuwingen.

KG-2 kopen op Plein

Kom snel en gemakkelijk van je kater af met KG-2. KG-2 helpt bij het alcohol absorptieproces zodat je minder of geen last hebt van een kater. KG-2 koop je natuurlijk op Plein. Altijd snel in huis!