Profiteer nu van 5% extra korting op alles met kortingscode HMV5PL! Vul deze code in bij 'cadeaubon inwisselen' in je winkelmand.

Kijimea

Kijimea Prikkelbare darm wordt gebruikt om het Prikkelbare Darm Syndroom, vastgesteld door een arts, met de typische symptomen zoals verstopping, diarree, buikpijn, winderigheid en een opgeblazen gevoel te behandelen.
Lees meer

Resultaten 1 t/m 2 van 2

Kijimea Prikkelbare Darm
Kijimea Prikkelbare Darm
84 capsules
Morgen in huis
78,04
Bekijk product: Kijimea Prikkelbare Darm
Kijimea Prikkelbare Darm
Kijimea Prikkelbare Darm
28 capsules
Direct leverbaar
29,50
Bekijk product: Kijimea Prikkelbare Darm

Kijimea

Kijimea is Swahili en betekent bacterie. Kijimea Prikkelbare Darm wordt onder de hoogste kwaliteitsnormen in Duitsland en Oostenrijk vervaardigd bij Synformulas GmbH.

Kijimea Prikkelbare Darm werkt als het ware als een pleister op een wond in de beschadigde darmwand. De pathogenen kunnen niet meer in de darm binnendringen, waardoor de darm ook niet meer wordt geïrriteerd.

Kijimea Prikkelbare Darm 

Kijimea Prikkelbare Darm is een erkend medisch hulpmiddel van klasse IIb voor de behandeling van Prikkelbare Darm Syndroom met de typische symptomen constipatie, diarree, buikpijn, winderigheid en een opgeblazen gevoel. Bijwerkingen of interacties zijn niet bekend.

Kijimea Prikkelbare Darm kopen op Plein

Op Plein vind je de capsules van Kijimea voor de Prikkelbare Darm. Bestel nu voordelig en eenvoudig bij Plein. Altijd snel in huis!