Kiwi

Kiwi staat al meer dan honderd jaar bekend om zijn schoensmeer en -poets gemaakt van plantaardige ingrediënten die het leer voeden. Het merk daarnaast ook zooltjes en andere verzorgingsproducten speciaal voor de schoen aan.
Lees meer

Resultaten 1 t/m 1 van 1

Kiwi Schoenzooltjes Warm Comfort Alutherm
Kiwi Schoenzooltjes Warm Comfort Alutherm
2 stuks
(0)
Morgen in huis
3,64
Bekijk product: Kiwi Schoenzooltjes Warm Comfort Alutherm

Kiwi schoensmeer

Kiwi is een van oorsprong Australisch handelsmerk van schoensmeer. Het merk biedt naast schoensmeer ook schoenzooltjes en andere schoenverzorgingsproducten aan.

Kiwi schoenzooltjes

Kies jouw perfecte schoenzool. Of je nu op zoek bent naar comfort of bescherming tegen de kou. Kiwi heeft de juiste schoenzooltjes voor jou.

Kiwi schoenpoets en verzorging

Leren schoenen hebben regelmatig onderhoud nodig. Door het gebruik van synthetisch schoensmeer kan de kwaliteit van het leer snel achteruit gaan. De schoenpoets van Kiwi bestaat uit plantaardige ingrediënten die het leer voeden. De schoenpoets is verkrijgbaar in verschillende varianten en kleuren.

De sneaker protector spray van Kiwi beschermt jouw sneakers tegen alle weeromstandigheden. Tevens maakt de spray schoenen waterdicht. De sneaker deo van Kiwi is een verfrissende deo, speciaal ontwikkeld om geurtjes tegen te gaan.

Kiwi schoensmeerkopen op Plein

Kiwi schoensmeer, schoenpoets, zooltjes en verzorgingsproducten koop je veilig, eenvoudig en snel bij Plein. Wij garanderen snelle levering. Ontdek nu jouw favorieten producten van Kiwi en bestel direct online bij Plein.