Knof

Knof bevat een uitgebalanceerde combi van hoog geconcentreerde knoflook en de 5 belangrijkste antioxidanten om de vitaliteit en weerstand te verhogen en te beschermen tegen ouderdomsverschijnselen.
Lees meer

Resultaten 1 t/m 1 van 1

Knof Knoflookdragees Anti-Oxidanten
Knof Knoflookdragees Anti-Oxidanten
100 dragees
1
19% korting

Knof

De Knof knoflookdragees bevatten een uitgebalanceerde combinatie van hoog geconcentreerde knoflook. Daarnaast bevat Knof een vijftal antioxidanten: Vitamine A, C en E, selenium en zink voor het verhogen van vitaliteit en weerstand tegen ouderdomsverschijnselen.

De speciale coating van de dragee zorgt ervoor dat hij niet in de maag, zoals veel andere dragees, maar in de dunne darm uiteenvalt. Het uiteenvallen in de dunne darm zorgt ervoor dat de dragee optimaal in de bloedbaan wordt opgenomen. Vergis je niet, Knof is reukloos en ruikt dus niet naar knoflook. Knof is bvoendien volledig geschikt voor diabetici. 

Knof kopen op Plein

Knof koop je op Plein. Voor een toevoeging van antioxidanten op je al gevarieerde dieet zit je bij Knof goed. Knof bevat antioxidanten zoals vitamine A, C, E, selium en zink. Met Knof versterk je je weerstand en vitaliteit om jezelf te beschermen tegen ouderdomsverschijnselen.