Kurgo

Met de producten van Kurgo kun je jouw hond veilig meenemen in de auto. Het assortiment is breed en de keuze is groots. Kurgo bedenkt producten die mensen en hun honden samen de wereld laten verkennen. Je vindt de producten online bij Plein
Lees meer

Resultaten 1 t/m 8 van 8

Kurgo

Tegenwoordig zien mensen honden als onderdeel van het gezin en brengen ze hun pup steeds vaker mee, waar ook naar toe. Geïnspireerd door onze honden van vroeger, en vandaag de dag geïnspireerd door nieuwe harige vrienden. Waar Kurgo voor staat: geweldige producten bedenken die mensen en hun honden samen de wereld laten verkennen.

Kurgo producten

Met de producten van Kurgo kun je jouw hond veilig mee op pad nemen in de auto. Het assortiment bestaat onder andere uit een autodeken, reismand en beschermende hoes voor de passagiersstoel. De Wander Hammock beschermt de gehele achterbank tegen hondenharen en vuil. Om zeker te zijn dat jouw hond op de achterbank blijft zitten is er de Backseat Barrier. Zit jouw hond liever op de passagiersstoel? Dan kun je de Co-Pilot gebruiken. Deze hoes bedekt zowel de voor- als achterkant van de voorstoel en heeft aan de achterzijde een handig opbergvak. 

Kurgo producten voor kleine honden

Voor kleine hondjes heeft Kurgo de Skybox Booster Seat. Deze reismand kan aan de hoofdsteun van de stoel bevestigd worden. Hierdoor hangt de mand hoog en kan jouw kleine hond tijdens de rit naar buiten kijken.

Kurgo online kopen bij Plein

Maak nu kennis met de verschillende producten uit het assortiment van Kurgo en vind het product dat past bij jouw harige viervoeter. Als je vandaag bestelt en het op voorraad is, heb je het de volgende dag al in huis! Huisdierplein heeft regelmatig leuke aanbiedingen, nog voordeliger kopen dus. Je vind online vaak snel en gemakkelijk wat je nodig hebt.

|