Lashcode

De formule van Lashcode mascara zorgt voor het fake lash effect met prachtig lange wimpers. Tevens bevat Lashcode natuurlijke ingrediënten die de wimpers verzorgen, het resultaat: volle & gezonde wimpers!
Lees meer

Resultaten 1 t/m 1 van 1

Lashcode Mascara
Lashcode Mascara
10 ml
(0)
Tijdelijk uitverkocht
31,06
Bekijk product: Lashcode Mascara

Lashcode mascara

Lashcode mascara is dé nieuwe beauty trend op het gebied van mascara. De mascara bevat een combinatie van een wimperverlengende- en verzorgende formule in één. Met als resultaat, langere wimpers met meer volume. 

De mascara van Lashcode bevat natuurlijke ingrediënten van hoge kwaliteit waardoor de wimpers gezond blijven en tegelijkertijd kunnen groeien. Zo stimuleren Soja Kiem Extract en Arginine de wimpergroei en wordt wimperverlies door deze ingrediënten voorkomen. Vitamine E en Baicalein brengen een beschermend laagje aan de wimpers en Tarwe Korm Extract voedt en verzacht de wimpers. Tot slot maakt Panthenol de wimpers soepel en glanzend.

Het borsteltje van Lashcode mascara heeft een grootte en vorm die bij ieder wimpertype past. Dankzij het ergonomische borsteltje wordt iedere wimper bereikt waardoor er zichtbaar meer volume is. Klontvorming wordt door het borsteltje voorkomen doordat wimpers van elkaar worden gescheiden. Ervaar tot 24 uur lang diepzwarte wimpers zonder vlekken of klonten.

Lashcode kopen op Plein

Met Lashcode ontdek je de perfecte combinatie van verzorgde- en lange wimpers in één formule. Lashcode mascara koop je veilig, eenvoudig en snel bij Plein. Wij garanderen snelle levering.