Licener * Alle aanbiedingen zijn op basis van de adviesprijs

Licener is een merk dat zich richt op het bestrijden van hoofdluis. Het productaanbod van Licener bestaat uit een enkel product, namelijk de Licener Anti-Luis Shampoo.
Lees meer

Resultaten 1 t/m 3 van 3

Licener Shampoo Anti Luis Voordeelverpakking
Licener Shampoo Anti Luis Voordeelverpakking
200 ml
Morgen in huis 13% korting
Licener Shampoo Anti Luis
Licener Shampoo Anti Luis
100 ml
Morgen in huis
2x Licener Shampoo Anti Luis
2x Licener Shampoo Anti Luis
100 ml
Morgen in huis 8% korting

Licener

Licener is een merk dat zich richt op het bestrijden van hoofdluis. Het productaanbod van Licener bestaat uit een enkel product, namelijk de Licener Anti-Luis Shampoo. Deze shampoo is speciaal ontwikkeld om hoofdluis effectief te bestrijden en te voorkomen. De belangrijkste voordelen van Licener zijn: 1. Effectiviteit: Licener Anti-Luis Shampoo is zeer effectief in het bestrijden van hoofdluis. Het doodt niet alleen de luizen, maar ook de eitjes (neten) van de luizen. 2. Gemak: Licener Anti-Luis Shampoo is gemakkelijk te gebruiken. Het hoeft slechts één keer te worden aangebracht en hoeft niet te worden uitgespoeld. 3. Veiligheid: Licener Anti-Luis Shampoo is veilig in gebruik. Het bevat geen pesticiden en is daarom geschikt voor kinderen vanaf 6 maanden oud. 4. Natuurlijk: Licener Anti-Luis Shampoo bevat natuurlijke ingrediënten zoals kokosolie en ananasextract. Dit maakt het product mild voor de hoofdhuid en haar. 5. Langdurige bescherming: Licener Anti-Luis Shampoo biedt langdurige bescherming tegen hoofdluis. Het voorkomt dat nieuwe luizen zich op het haar nestelen. Al met al is Licener Anti-Luis Shampoo een effectief, gemakkelijk te gebruiken, veilig en natuurlijk product dat langdurige bescherming biedt tegen hoofdluis. Dit maakt het een ideale keuze voor ouders en verzorgers die op zoek zijn naar een oplossing voor hoofdluis.

Licener kopen op Plein

Op zoek naar de producten van Licener? Bij Plein vind je altijd de beste Licener acties en de hoogste korting op jouw favoriete producten. Ontdek nu het complete assortiment en bestel Licener voordelig, veilig en vertrouwd bij Plein. Wij bezorgen je bestelling dan snel bij je thuis.

* Alle aanbiedingen zijn op basis van de adviesprijs